GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

FOTO Georgina Rodriguez face spectacol pe Instagram! Iubita lui Cristiano Ronaldo a strâns peste un milion de like-uri în 3 ore

Fotografia postată de Georgina pe Instagramul ei +48   FOTO
Fotografia postată de Georgina pe Instagramul ei

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 16:11

Georgina Rodriguez (26 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (35), starul lui Juventus, a făcut senzație pe Instagram.

Frumoasa brunetă a profitat de timpul liber și s-a distrat împreună cu Cristiano și cei patru copii la piscina din vila familiei. Modelul a profitat și a postat o fotografie cu întreaga familie, care a avut un impact uriaș pe Instagram.

În trei ore de la postarea fotografiei, Georgina a strâns 1,1 milioane de aprecieri din partea fanilor. „ Mergeam fără să ne căutăm, dar știind că mergeam pentru a ne găsi”, a fost mesajul postat Georgina.

Vezi mai jos o galerie foto cu Georgina Rodriguez

+44 FOTO

Georgina este o adevărată senzație pe Instagram, având 18,3 milioane de urmăritori. Numărul mare de fani o ajută în a-și mări averea, iubita lui Cristiano Ronaldo încasând aproximativ 300.000 de euro pe săptămână făcând publicitate pe Instagram.

Vezi și: 

GALERIE FOTO Iuliana, cea mai spectaculoasă apariție la TV! Ce calitate ar trebui să aibă bărbat ideal: „Sunt greu de strunit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close