GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cea mai sexy asistentă medicală? Fotbaliștii unei echipe din România, tratați de un fost manechin

sursă foto: Instagram @gianina_petrescu_ +18   FOTO
sursă foto: Instagram @gianina_petrescu_

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 20:41 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 21:13

Gianina Petrescu (40 de ani) este una dintre cele mai cunoscute asistente medicale ale țării. Aceasta a activat ca manechin timp de 25 de ani și a colaborat cu un club din Argeș timp de doi ani. 

Totodată, Gianina se poate lăuda cu mai multe titluri de miss, cucerite la o serie de concursuri care au avut loc atât pe plan intern, cât și internațional. Acesta a activat și în fotbal, fiind asistentă medicală la Clubul Sportiv Unirea Bascov timp de 2 ani.

+14 FOTO

„De la vârsta de 14 ani, când am concurat la mai multe concursuri de frumuseţe, o parte dintre ele fiind câştigate de-a lungul timpului. Mă mândresc şi în ziua de astăzi cu peste 10 titluri de miss”, a dezvăluit aceasta pentru adevărul.ro.

În ultimii ani, Gianina a avut onoarea de a prezenta Festivalul Internațional de Modă „Culorile Toamnei”, organizat anual la Pitești, eveniment al cărui președinte este creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

„Ispita” din Italia, îndrăgostită de plajă: „Mă simt bine și singură, fotbaliștii nu preferă femeile”

Soția lui Cristi Borcea, atenționare pe Instagram » Ce le-a transmis fostul model celor peste 600.000 de urmăritori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close