STIRI EXTRASPORT  ·  DIVERSE

Gigi Becali a luat o decizie incredibilă » Unde urmează să se mute: „Nu ştie nimeni unde e. Trebuie să mergi o oră pe jos”

Gigi Becali (62 de ani)
Gigi Becali (62 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 11:16 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 11:37

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat în nenumărate rânduri că vrea șă își petreacă ultimii ani din viață la o mânăstire, iar latifundiarul din Pipera a început deja să construiască un schit în județul Vâlcea.

În ultima perioadă, Gigi Becali nu mai este așa de activ în viața publică, iar acesta a renunțat să își mai atace jucătorii, în direct la televizor, după o partidă mai puțin bună făcută de FCSB.

Gigi Becali își pregătește terenul pentru ultimii ani din viață: „Trebuie să mergi o oră pe jos”

Gigi Becali și-a informat apropiații într-un viitor îndepărtat se va muta la un schit, iar finanțatorul FCSB a început să își pregătească terenul pentru anii bătrâneții și a ajutat la construcția unei mănăstiri în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea, conform publicației ziare.com.

Pentru a ajunge la mănăstirea din Pătrunsa, este nevoie să mergi câțiva kilometri pe jos: „Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă” a declarat Gigi Becali anul trecut.

Latifundiarul din Pipera și-a cumpărat pe meleagurile din Oltenia și câteva sute de oi, unde merge cu oamenii săi de încredere, Ionuț Luțu și fostul arbitru Alexandru Tudor, care în prezent lucrează la FCSB.

Ioan Becali: „Poate mai încolo, spre bătrânețe”

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând.

Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef, dar FCSB rămâne în inima lui, una dintre plăcerile lui”, a declarat Ioan Becali la PRO X, în luna noiembrie.

VIDEO. Janos Szekely îl critică pe Gigi Becali: „Trebuia să fie alături de mine, nu să mă critice”

Citește și alte știri de actualitate:Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (23)
Constantin Sandru  •  23 Ianuarie 2021, 18:28

Cum sa "dispara" asta din lumina reflectoarelor,cind voi scrieti despre el in toate ziarele,apare la toate posturile tv,etc,etc ? Toate aberatiile ciobanului,apar imediat in presa.Acum are el "un leac contra COVID".Hai las-o ciobane,las-o jos ca se invata in brate.

major  •  23 Ianuarie 2021, 07:34

el ciobandante jiji!

major  •  23 Ianuarie 2021, 07:21

el ciobandante jiji!

Vezi toate comentariile (23 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1