GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

Gigi Becali a luat o decizie incredibilă » Unde urmează să se mute: „Nu ştie nimeni unde e. Trebuie să mergi o oră pe jos”

Gigi Becali (62 de ani)
Gigi Becali (62 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 11:16 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 11:37

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat în nenumărate rânduri că vrea șă își petreacă ultimii ani din viață la o mânăstire, iar latifundiarul din Pipera a început deja să construiască un schit în județul Vâlcea.

În ultima perioadă, Gigi Becali nu mai este așa de activ în viața publică, iar acesta a renunțat să își mai atace jucătorii, în direct la televizor, după o partidă mai puțin bună făcută de FCSB.

Gigi Becali își pregătește terenul pentru ultimii ani din viață: „Trebuie să mergi o oră pe jos”

Gigi Becali și-a informat apropiații într-un viitor îndepărtat se va muta la un schit, iar finanțatorul FCSB a început să își pregătească terenul pentru anii bătrâneții și a ajutat la construcția unei mănăstiri în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea, conform publicației ziare.com.

Pentru a ajunge la mănăstirea din Pătrunsa, este nevoie să mergi câțiva kilometri pe jos: „Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă” a declarat Gigi Becali anul trecut.

Latifundiarul din Pipera și-a cumpărat pe meleagurile din Oltenia și câteva sute de oi, unde merge cu oamenii săi de încredere, Ionuț Luțu și fostul arbitru Alexandru Tudor, care în prezent lucrează la FCSB.

Ioan Becali: „Poate mai încolo, spre bătrânețe”

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând.

Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef, dar FCSB rămâne în inima lui, una dintre plăcerile lui”, a declarat Ioan Becali la PRO X, în luna noiembrie.

VIDEO. Janos Szekely îl critică pe Gigi Becali: „Trebuia să fie alături de mine, nu să mă critice”

Citește și alte știri de actualitate:

„Moartea lui Diego Maradona”, la TV » Totul despre decăderea lui „El Pibe D'Oro”

The Times lansează bomba: „Olimpiada de la Tokyo va fi anulată” » Ce a declarat premierul Japoniei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
1776838129237061
Constantin Sandru  •  23 Ianuarie 2021, 18:28

Cum sa "dispara" asta din lumina reflectoarelor,cind voi scrieti despre el in toate ziarele,apare la toate posturile tv,etc,etc ? Toate aberatiile ciobanului,apar imediat in presa.Acum are el "un leac contra COVID".Hai las-o ciobane,las-o jos ca se invata in brate.

major
major  •  23 Ianuarie 2021, 07:34

el ciobandante jiji!

major
major  •  23 Ianuarie 2021, 07:21

el ciobandante jiji!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează