GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Gigi Becali vrea să combată COVID-19 cu medicamente care nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății: „Bă, nu trece cu paracetamol!”

Gigi Becali, finanțator FCSB +44   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 12:09 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 19:49

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a oferit o serie de declarații după o perioadă în care a evitat orice apariție publică. Latifundiarul a discutat despre măsurile pe care dorește să le ia în lupta cu COVID-19. 

Becali s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi reabilitat din punct de vedere judecătoresc, iar în fața instituției a stat de vorbă cu reporterii prezenți. Finanțatorul FCSB a dezvăluit că dorește să aducă în farmaciile din România Arbidol și Favipiravir, două medicamente care nu sunt aprobate în acest moment de către Ministerul Sănătății.

Gigi Becali: „Vreau să aduc medicamente!”

„Vreau să aduc niște medicamente. Virusul ăsta este un fleac, dar oamenii nu știu. Au avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Știți ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună Ministrul Sănătății: «Dacă ai simptome, mergi să iei de la farmacie cutare medicamente». Ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni. 

Și atunci eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia, le pun în farmaciile din România fără niciun fel de adaos, ca să nu moară oamenii. Ca să știe omul: Bă, am virus, mă duc să cumpăr antidot. Noi știm doar paracetamol. Bă, nu trece cu paracetamol.

Mama mea nu are nimic, are 90 de ani, e vindecată de 2 luni de zile. Am avut toată curtea, și șofer, și oamenii din casă, și Giovanni și Victor, majoritatea comunei a avut virus. Le-am dat medicamente, Arbidol, vitamina C. Am avut ce să dau, dar oamenii nu au ce să ia. Am făcut o scrisoare de intenție astăzi pentru vaccinul din Rusia, că acolo deja se vaccinează. Am făcut eu, dacă la noi nu se face”, a declarat Becali.

Gigi Becali a mai avut o astfel de intervenție în luna aprilie, la scurt timp după izbucnirea pandemiei de COVID-19. Atunci, finanțatorul FCSB a comandat Arbidol din Rusia într-o cantitate de peste 100.000 de bucăți.

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

164.477de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19) s-au înregistrat în România

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri de actualitate:

ANALIZĂ GSP. Invazia străinilor în Liga 1 chiar există. Și ne-a distrus naționala! Cifre cu adevărat șocante

Fotbalistul din lotul României U21 care a acuzat simptome de COVID-19 înaintea meciului cu Malta a fost testat pozitiv!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
sala_dalles
sala_dalles  •  17 Octombrie 2020, 20:01
Postat de Dorel Păpăruz pe 17 Octombrie 2020, 10:06

Cine mai crede ce spune acest ***?

Eu

10206056252507072
Gherhard Robert  •  17 Octombrie 2020, 15:12

ciobanul asta *** e din ce in ce mai *** ***!!Trimisul lui Doamne Doamne pe pamant...***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2739480689598480
Dorel Păpăruz  •  17 Octombrie 2020, 10:06

Cine mai crede ce spune acest ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează