STIRI EXTRASPORT  ·  AFIRMAȚIE

Gigi Becali, nemilos cu finul Cristi Borcea: „A treia nevastă e blestemul! Nu ne jucăm de-a nășitul”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 21:44

Gigi Becali, 62 de ani, a dezvăluit de ce a refuzat să-i mai fie naș lui Cristi Borcea, 50 de ani, când fostul conducător al lui Dinamo s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, 39 de ani.

„Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel, dar le-am zis: «Copii, luaţi-vă naşi!». Pentru mine, Alina e fina. Copiii cu Alina au fost botezaţi de mine (n.r. Gloria și Alex). Nu ne jucăm de-a nășitul! Dragostea e altceva. Dacă o iubeşti, nu o laşi niciodată, o ţii toată viaţa.

Eu i-am zis lui că atunci când îi critic pe oamenii care-şi lasă nevestele nu fac aluzie la el. Prima nevastă este dar, a doua este milă, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă pentru tine, te iartă, dar a treia se zice că este blestemul!”, a declarat Becali la Antena 3.

9 copii pentru Cristi Borcea la 50 de ani

Borcea are 9 copii în acest moment. Cu actuala parteneră, Valentina Pelinel, are 3, două gemene și un băiat, toți concepuți chiar în timp ce omul de afaceri se afla în spatele gratiilor.

Cristi Borcea mai are 3 copii cu Mihaela, prima sa soție, doi cu Alina Vidican, a doua soție, unul cu avocata Simona Dana Voiculescu.

La a doua căsătorie a lui Borcea, cu Alina, Gigi Becali a fost naș.

VIDEO Cristi Borcea a conceput 4 copii în pușcărie: „N-am fost niciodată la camera nupțială, am avut adrenalină, stimulent”

Citește mai multe știri de actualitate:

Nicolae Dică, răspuns pentru ultrașii CSA Steaua: „Băi, băieți, voi asta nu știți” + „Jigniți copiii!”

Variantă-șoc lansată în direct la TV: „Tamaș e aproape de Dinamo!” + Țucudean, pe lista „câinilor”Raed Arafat, despre recordul de noi cazuri: „Dacă vom avea cifrele acestea încă o săptămână, vom...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1