GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FCSB

Gigi Becali sare la George Simion: „Altfel nu-i dau brânza la nuntă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 09:59 / Actualizat sambata, 20 august 2022 10:04

Gigi Becali a aflat despre declarațiile lui George Simion, președintele AUR, la adresa echipei FCSB.

În decembrie 2020, liderul AUR acorda un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care acuza că „Steaua a murit când a fost preluată de Gigi Becali”.

Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament”, a declarat George Simion, pentru Gazeta Sporturilor.

Acum, politicianul cu trecut de ultras se căsătorește pe 27 august cu Ilinca. Pentru nuntă, Simion i-a cerut lui George Becali două tone de brânză.

Cele două lucruri pe care nu le-ar ierta niciodată soția lui Gabi Enache: „De violență nici nu poate fi vorba, că știu să mă apăr”
FCU CRAIOVA
Cele două lucruri pe care nu le-ar ierta niciodată soția lui Gabi Enache: „De violență nici nu poate fi vorba, că știu să mă apăr”

Becali: „Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Să văd unde e și la revedere brânza”

Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Să văd unde e și la revedere brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta e. În 2020 el nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza.

O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg, Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el. 

Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreședinte. Păi, mă faceți vicepreședinte? Să mă faceți șef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

FOTO Dan Șucu e căsătorit de 17 ani cu o prezentatoare de știri: cum arăta partenera sa în perioada când apărea zilnic la TV

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”

„Vă simțiți bine când suporterii vă scandează numele?” » Răspunsul lui Gigi Becali: „Mă enervează! Pe cuvânt!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  21 August 2022, 17:17

Presa made în RO.

Hcm27
Hcm27  •  21 August 2022, 14:45

Nea Gigi,da-i bre,brânză de aceea după asupra,ca tot brinza e.Stringi mata 2 t,ca de cind ești cu credinta oarba cred ca s-a cam adunat

1ianuarie
1ianuarie  •  21 August 2022, 14:12

Ăsta e un articol despre sportul românesc în toată splendoarea lui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează