GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GLUMĂ

Gluma care a făcut înconjurul internetului după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 15:26 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 16:29

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a făcut vâlvă pe internet, devenind subiect de glume.

Cea mai savurată ironie de către internauți este o poză cu Dan Alexa cu mesajul „Je suis Reghecampf”. Analogia a fost făcută după episodul din iulie 2019. Atunci, impresara l-a lovit în față pe antrenorul român, care o pregătea pe Astra în acel moment (mai multe detalii - AICI)

Gluma care a făcut înconjurul internetului după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinsă de camerele de supraveghere

Vineri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit scene de-a dreptul șocante. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi au depășit orice limită și s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov.

Realitatea.net a publicat noi imagini, de data aceasta surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În noile cadre se observă cum altercația continuă și după cadrele surprinse de finul Anamariei.

Reghecampf deschide violent ușa mașinii din care era filmat și se îndreaptă amenințător spre șofer, în timp ce impresara încearcă să îl oprească. Antrenorul ajunge în dreptul șoferului, iar Anamaria Prodan susține că finul ei a fost agresat:

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”.

+45 FOTO

Apare și un al patrulea participant la conflict, care pare a fi șoferul lui Laurențiu Reghecampf. Acesta asistă însă pasiv la scenele șocante. Când situația pare că s-a calmat, Reghecampf se îndreaptă din nou spre șoferul Anamariei. Înainte să ajungă din nou la ușa mașinii, el și fosta soție își împart din nou lovituri.

Citește și:

Anamaria Prodan, acuze șocante despre bătaia cu Reghecampf: „E a 3-a oară! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie”

Anamaria Prodan, la INML după bătaia cu Reghecampf! A ieșit șchiopătând, a fost sprijinită de o prietenă și avea brațul bandajat

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (4)
brentford
brentford  •  28 Septembrie 2022, 16:51

Cea mai tare gluma: gsp ziar de sport! hahahahahaha

sadikul
sadikul  •  28 Septembrie 2022, 16:51

Gluma sunteti voi cei de la gsp !!

Cornelwilde
Cornelwilde  •  28 Septembrie 2022, 16:33

Scene șocante,unde vezi tu șocul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează