GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Un fost oficial din Liga 1 explică ce probleme a avut soția lui când a vrut să facă un test de coronavirus: „Au zis «Aveți febră și nu treceți de triaj!»”

FOTO: Guliver/GettyImages +49   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 11:51 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 18:58

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre testele de coronavirus care se fac la clinicile private și a povestit o experiență personală.

„Eroul de la Sevilla” a dezvăluit că soția lui nu s-a putut testa pentru că avea febră și că i s-a recomandat să revină după ce îi trece.

„Nu poți nici cu bani să faci teste. Soția mea a avut puțină febră și i-a spus să vină săptămâna următoare deoarece are febră și nu poate să treacă de triaj. Pe bani! 

Încă o dată. Soția a avut 37,5 temperatură și a vrut să mergem la o clinică privată ca să facem un test. Au zis «Nu pentru că aveți febră și nu treceți de triaj pentru că acolo îți ia temperatura. Veniți săptămâna viitoare când nu mai aveți febră!»”, a declarat Duckadam, potrivit digisport.ro.

Ilie Năstase s-a revoltat după ce a aflat că Simona Halep are coronavirus: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și: 

EXCLUSIV Rezultate ȘOC pentru jucătorii de la Astra la noile teste de coronavirus! Ce s-a întâmplat după amânarea meciului cu Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
robotzel
robotzel  •  02 Noiembrie 2020, 07:41
Postat de Dragan Ionel pe 02 Noiembrie 2020, 07:18

"Specialu'" tot ***! El vrea tratament diferit, procedura diferita.

Procedura este tâmpită. De ce ar merge cineva să își facă testul? Pentru că este sănătos? Pai care mai este rostul testului? Îl fac când cred că s-ar putea sa fiu bolnav. Ești un *****. Mi-am pus singur steluțele.

1017387414979881
Dragan Ionel  •  02 Noiembrie 2020, 07:18

"Specialu'" tot ***! El vrea tratament diferit, procedura diferita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry14
iulihenry14  •  01 Noiembrie 2020, 18:01

Si ce nu intelege Helmuth? Ca fix asta e procedura. Daca ai simptome stai in casa si vin baietii/fetele cu combinezoane si te ajuta. Nu iesi din casa ca te duci la privat...sau la privat nu ii infectezi pe aia cu care iei contact....Mare e gradina ta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează