GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

Ilie Dumitrescu, primele declarații după ce fiul său a fost acuzat de trafic de cocaină: „A făcut o prostioară”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 11:22 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 11:54

Ilie Dumitrescu a vorbit despre copiii săi, în special despre Sică, cel acuzat la finalul lunii februarie de trafic de cocaină.

Sică (28 de ani) a fost acuzat procurorii DIICOT că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Acum, fostul internațional a vorbit despre fiul său, spunând că este alături de el în aceste momente.

Ilie Dumitrescu, după ce fiul său a fost acuzat că vinde cocaină: „A făcut o prostioară”

„În Toto am investit cel mai mult. Avea șofer, a fost la «kindergarten», după la Britsh School. Mayra este și ea foarte bine, iar Dan este la casa lui, are un copil.

Sică a făcut o prostioară acum. Sperăm să depășească momentul asta. Nu, nu l-am certat! E un moment de cumpănă în viața lui și atât. Sunt alături de el. ”, a spus Ilie Dumitrescu pentru ProTV.

Dar, apropo de fericire, sunt puțini oameni în lume care să spună că sunt 100% fericiți. Sunt momente în care te bucuri de o companie plăcută, de un vin bun. Dar să ajungi să fii fericit e o chestie mai complexă
- Ilie Dumitrescu

Sică nu e primul copil care îi face probleme lui Ilie Dumitrescu. În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, 22 de ani, a fost prins conducând sub influența drogurilor.

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

Citește și: 

„Zic: «Bă, ce dracu' o fi?»” » Ilie Dumitrescu, protagonist într-o scenă antologică: „Mi-a spus: «Șefu', știți, ca să se deconecteze băieții, pam, pam!»”

Amintiri spectaculoase cu Răducioiu și Ilie Dumitrescu: „Avea o viață de noapte tumultuoasă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
aquadig
aquadig  •  16 Aprilie 2021, 11:27

dumitrescu a reusit in viata: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

649942518693966
Pop Viorel  •  16 Aprilie 2021, 10:10

Mai da ce comentatori cunoscători..

mordi
mordi  •  16 Aprilie 2021, 04:39
Postat de amicu pe 15 Aprilie 2021, 14:18

o prostioara care omoara oameni, care distruge familii. Din respect pentru familiile ale caror copii au fost distrusi de droguri, ma retrageam din spatiul public. Dupa declaratia asta, Digi, daca are coloana, te dadea afara. Nu ai cum sa vii sa iti disculpi plodul dup aasa ceva. Iti iubesti copilul te inteleg, da nu ii cauta scuze pentru asa ceva. DEMISIA DE LA DIGI

Ilie a fot un fotbalist imens care s-a stins pana in 30 de ani. stii de ce? educatie precara, tata, asa si cu plodu'....despre asta e vorba. Si cand il vezi pe Ilie ca o face pe filozofu' pe la Digi, chiar ca te ia greata...pacat, putea sa sforaie in glorie.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează