GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONSTANȚA

Lux! Ilie Năstase, afacere cu fratele Simonei Halep: unde a fost surprins de paparazzi

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 08:29 / Actualizat vineri, 07 august 2020 08:35

Ilie Năstase, 74 de ani, se ocupă de afaceri în aceată perioadă și a cumpărat două apartamente în blocul ridicat de fratele Simonei Halep în Mamaia Nord, anunță click.ro

Năstase a dat câte 80.000 de euro pe fiecare apartament, care se află la parter. Cele două imobile sunt cadou pentru fetele lui, Alessia (17 ani) și Emma (14 ani), din căsătoria cu Amalia. 6 ani au fost căsătoriți cei doi. 

Ilie Năstase, poveste halucinantă de la Revoluție: „Eram cu pușca într-o geantă de piele"

Invitat cu ceva timp în urmă la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, Ilie Năstase a povestit un episod incredibil, care a avut loc în decembrie 1989, imediat după declanșarea Revoluției și căderea dictaturii comuniste a lui Nicolae Ceaușescu.

„Ion Țiriac avea o pușcă de la domnul Maurer (nr. Ion Gheorghe Maurer, fost ministru în epoca comunistă), model «Holland Holland». Mi-a zis mie de vreo două ori să i-o aduc în Franța, la Paris. Am vorbit cu Valentin (nr. Ceaușescu, fiul dictatorului) și când credeți că mi-a ieșit aprobarea să ies cu pușca?”, a început Năstase. Continuarea poveștii extraordinare, AICI. 

Citește alte articole interesante despre Ilie Năstase:

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

„Dom'le, mașina e nouă ...” » Ilie Năstase, poveste fabuloasă la 74 de ani: „Țiriac s-a întors la mine și a început să mă înjure!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează