STIRI EXTRASPORT  ·  CONSTANȚA

Lux! Ilie Năstase, afacere cu fratele Simonei Halep: unde a fost surprins de paparazzi

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 08:29 / Actualizat vineri, 07 august 2020 08:35

Ilie Năstase, 74 de ani, se ocupă de afaceri în aceată perioadă și a cumpărat două apartamente în blocul ridicat de fratele Simonei Halep în Mamaia Nord, anunță click.ro

Năstase a dat câte 80.000 de euro pe fiecare apartament, care se află la parter. Cele două imobile sunt cadou pentru fetele lui, Alessia (17 ani) și Emma (14 ani), din căsătoria cu Amalia. 6 ani au fost căsătoriți cei doi. 

Ilie Năstase, poveste halucinantă de la Revoluție: „Eram cu pușca într-o geantă de piele"

Invitat cu ceva timp în urmă la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, Ilie Năstase a povestit un episod incredibil, care a avut loc în decembrie 1989, imediat după declanșarea Revoluției și căderea dictaturii comuniste a lui Nicolae Ceaușescu.

„Ion Țiriac avea o pușcă de la domnul Maurer (nr. Ion Gheorghe Maurer, fost ministru în epoca comunistă), model «Holland Holland». Mi-a zis mie de vreo două ori să i-o aduc în Franța, la Paris. Am vorbit cu Valentin (nr. Ceaușescu, fiul dictatorului) și când credeți că mi-a ieșit aprobarea să ies cu pușca?”, a început Năstase. Continuarea poveștii extraordinare, AICI. 

Citește alte articole interesante despre Ilie Năstase:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1