GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BRAZILIA

Imagine incredibilă din Brazilia » Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă, la Rio de Janeiro. S-a jucat fotbal lângă el!

Incredibil! Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă la Rio de Janeiro. S-a jucat fotbal lângă el! +37   FOTO
Incredibil! Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă la Rio de Janeiro. S-a jucat fotbal lângă el!

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:35

Poliția și salvarea au refuzat să ridice corpul lui Valnir da Silva, încă o victimă a coronavirusului. Brazilia a devenit epicentrul sud-american al pandemiei, cu peste 20.000 de victime.

Situația e tragică în Brazilia. Într-o țară în care președintele său, Jair Bolsonaro, spunea despre COVID-19 la începutul primăverii că "e o gripă ușoară", cadavrele nici nu mai sunt ridicate de pe străzi. Așa s-a întâmplat în cazul lui Valnir da Silva. 30 de ore, nimeni nu a vrut să-i ridice corpul la marginea metropolei Rio de Janeiro.

Potrivit presei carioca, bărbatului în vârstă de 62 de ani i s-a făcut rău în favela Arara. Cei care l-au văzut respirând tot mai greu au chemat salvarea, dar murise de coronavirus când au ajuns paramedicii.

Aceștia l-au abandonat lângă o mașină parcată, foarte aproape de un teren de fotbal, unde tinerii continuau să joace ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Alarmați de fiul vitreg al victimei, polițiștii au refuzat și ei să ia cadavrul, spunând că nu trebuie să facă acest lucru. De-abia după 30 de ore familia a fost ajutată de o firmă de servicii funerare.

Brazilia, care a înregistrat pe 18 martie primul deces provocat de coronavirus, a devenit epicentrul sud-american al pandemiei, cu 20.267 de morți. Și este a treia țară în lume după numărul cazurilor (314.769), în urma Statelor Unite (1,6 milioane) și Rusiei (326.448).

Două lanțuri de supermarketuri au renunțat la măsurarea temperaturii clienților, după scandalul termometrizării

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează