STIRI EXTRASPORT  ·  BRAZILIA

Imagine incredibilă din Brazilia » Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă, la Rio de Janeiro. S-a jucat fotbal lângă el!

Incredibil! Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă la Rio de Janeiro. S-a jucat fotbal lângă el! +38 FOTO
Incredibil! Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă la Rio de Janeiro. S-a jucat fotbal lângă el!

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:35

Poliția și salvarea au refuzat să ridice corpul lui Valnir da Silva, încă o victimă a coronavirusului. Brazilia a devenit epicentrul sud-american al pandemiei, cu peste 20.000 de victime.

Situația e tragică în Brazilia. Într-o țară în care președintele său, Jair Bolsonaro, spunea despre COVID-19 la începutul primăverii că "e o gripă ușoară", cadavrele nici nu mai sunt ridicate de pe străzi. Așa s-a întâmplat în cazul lui Valnir da Silva. 30 de ore, nimeni nu a vrut să-i ridice corpul la marginea metropolei Rio de Janeiro.

Potrivit presei carioca, bărbatului în vârstă de 62 de ani i s-a făcut rău în favela Arara. Cei care l-au văzut respirând tot mai greu au chemat salvarea, dar murise de coronavirus când au ajuns paramedicii.

Aceștia l-au abandonat lângă o mașină parcată, foarte aproape de un teren de fotbal, unde tinerii continuau să joace ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Alarmați de fiul vitreg al victimei, polițiștii au refuzat și ei să ia cadavrul, spunând că nu trebuie să facă acest lucru. De-abia după 30 de ore familia a fost ajutată de o firmă de servicii funerare.

Brazilia, care a înregistrat pe 18 martie primul deces provocat de coronavirus, a devenit epicentrul sud-american al pandemiei, cu 20.267 de morți. Și este a treia țară în lume după numărul cazurilor (314.769), în urma Statelor Unite (1,6 milioane) și Rusiei (326.448).Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1