GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INVESTIȚIE

FOTO Imagini de la noua Sală Polivalentă din România! Peste 5.000 de locuri și o investiție de 20 de milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 12:48 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 13:51

Pe lângă un stadion nou, de 16.291 de locuri, Oradea va avea parte și de o Sală Polivalentă modernă.

Lucrările la sala polivalentă de la Oradea sunt realizate în procent de 60%! Structura de beton a fost finalizată și se lucrează la montarea fermelor metalice.  De asemenea, sunt în curs de finalizare lucrările de compartimentare interioară și închiderile exterioare cu panouri. Sala va costa 20 de milioane de euro și va avea o capacitate de 5.265 locuri, din care 3.825 în gradene fixe şi 1.400 în gradene retractabile

Investiţia a fost programată pentru a fi finalizată până la sfârşitul anului 2020. Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.265 locuri, din care 3.825 în gradene fixe şi 1.400 în gradene retractabile. Sala va îndeplini criteriile pentru handbal, baschet, volei și se vor putea organiza campionate şi cupe europene şi internaționale.

+30 FOTO

Din informațiile oferite de Primăria Oradea, aceasta contribuie cu o parte din banii necesari pentru construcția efectivă a sălii și de asemenea va suporta integral partea de conectare a sălii la ceea ce se află în jur: parcul din jurul sălii de sport, racordarea la utilități (apă, canalizare, termoficare, energie electrică), parcările aferente și drumurile de acces. Prin urmare, primăria va asigura 5,2 milioane euro, reprezentând 19% din valoarea investiției.

Dotările sălii de sport din Oradea

  • Pardoseala demontabila multifunctionala din lemn pentru sala de competitii
  • Pardoseala fixa din lemn pentru sala de antrenament
  • Porti handbal
  • Console mobile cu panouri de baschet
  • Kit teren sintetic – handbal, volei
  • Cub multimedia – tabele electronice – handbal, baschet, volei
  • Echipamente sala de forta, fitness
  • Dotari cabinet medical; Dotari cabine comentatori, VIP.

Citește și: 

Fără echipă în primele două ligi, un oraș din România primește un stadion de 45 de milioane de euro

EXCLUSIV Fața nevăzută a spaniolilor care controlează Dinamo: academii fantomă, partener român căutat pentru datorii și o pretinsă prietenie cu Borcea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
wwerko80
wwerko80  •  26 Octombrie 2020, 21:19
Postat de Ion-Cristea Octavian pe 26 Octombrie 2020, 14:38

Se vor organiza competitii mari in duplex Cluj-Oradea! Dupa ce va fi gata si autostrada , va fi chiar foarte usor sa ajungi intre cele doua orase, in putin peste o ora. Bravo Oradea!

Si cand o sa zboare porcu', Romania o sa fie cea mai bogata tara din Europa! :)))))

remarque
remarque  •  26 Octombrie 2020, 15:52
Postat de viforul pe 26 Octombrie 2020, 15:33

“O echipa foarte buna de baschet” Cum se numește? Avem nevoie de spitale și scoli, drumuri și mincare! Iluminat și transport in comun public. Și o mulțime de alte lucruri care trebuie făcute mai intii. Apoi, după ce s-au rezolvat toate problemele, investim in ceva care e cit bugetul orașului pe 10 ani. Deci, cum se chiama echipa ?

constat ca desi sunt scoli destule, nu ne garanteaza nimeni ca banii respectivi nu sunt aruncati in vant. Echipa se cheama nu se chiama CSM Oradea. Echipa care se cheama CSM Oradea a fost de doua ori campioana nationala si joaca mereu cu sala plina meciurile de acasa. Daca si banii pe sanatate au acelasi efect ca si banii cheltuiti pe invatamant, atunci mai bine sa se faca sali de sport. Macar sa fim sanatosi chiar daca suntem ***. Daca vreti sa stabiliti in ce fel se cheltuie banii unei comunitati, puteti sa va implicati in politica sau in organizatii civice. Aici e doar un amarat de ziar de sport, care se cheama GSP. Ne mai dam si noi cu parerea. Nu se cheama ca am dat cu parul. Avem dreptul la o parere nu? Una egala cu a dvs zic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viforul
viforul  •  26 Octombrie 2020, 15:35
Postat de Ion-Cristea Octavian pe 26 Octombrie 2020, 14:38

Se vor organiza competitii mari in duplex Cluj-Oradea! Dupa ce va fi gata si autostrada , va fi chiar foarte usor sa ajungi intre cele doua orase, in putin peste o ora. Bravo Oradea!

Și care ar fi competițiile la care visezi? Sa nu te întreb si de drumurile la care de asemenea visezi!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează