GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Imagini șocante! Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!” » Reacția Poliției

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 23:04

Un bucureștean a fost lovit violent de un polițist în seara de marți, după ce a fost prins pe stradă după ora 22:00, în cartierul Pantelimon.

Interdicțiile de circulație instaurate pe perioada pandemiei coronavirus prin ordonanțele militare dau naștere la conflicte între forțele de ordine și cetățeni. 

Marți seară, în jurul orei 22:00, în cartierul Pantelimon din București, au fost surprinse imagini reprobabile. Un polițist lovește cu pumnii în figură în mod repetat un cetățean, motivând: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?! E ora 10 noaptea! Care e urgența?”.După ce repriza de box a fost terminată și bărbatul a fost predat altui coleg, ofițerul MAI a pornit în urmărirea altei persoane. 

Ce se întâmplă cu polițistul bătăuș

Cei doi bărbați care au încălcat regulile de circulație au fost amendați cu câte 10.200 de lei, în timp ce polițistul va fi cercetat de structura „control intern” din cadrul Secției 9 de Poliție din București. 

Comunicatul Poliției

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. 

Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare. Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul emis de Secția 9 de Poliție din Capitală.

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului:

COVID-19. Jack Dorsey, șeful Twitter, e dispus să doneze aproape un miliard de dolari pentru combaterea coronavirusului

Scenariu uluitor în cea mai afectată țară europeană de coronavirus: „Pe 26 aprilie, cursul firesc al vieții poate fi reluat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (78)
3111879745490245
Marius Barbatei  •  10 Aprilie 2020, 17:47

Indiferent cat de nervos era politistul el trebuie sa ne arate ca este o lege pentru toti, el a demonstrat ca nu este mai sus de nivelul de cocalar(adica ala batut), iar daca aceasta este POLITIA si are dreptul sa faca singura legea, atunci oricare individ ar avea dreptul sa te ia la bataie daca i se pare ca l-ai injurat sau te-ai uitat urat la el, inclusiv ar trebui sa-l iau la pumni pe politistul idiot care de obicei apare pe you tube si nu are habar de legi si se ia de tine( toti stim si vedem ca 90% din ei sunt din astia care au luat liceul ca sa se scape profesorii de ei si asta este meseria cu bani pt oamenii prosti)

3150803538265610
Popescu Jean  •  10 Aprilie 2020, 08:05

La noi pe baza unor imagini trunchiate incearca sa se prezinte alta situatie. Sunt convins ca politistul nu a actionat asa din senin iar cetateanul acela o merita daca nu respecta legea si incearca sa sfideze autoritatile. In SUA daca facea asa ceva cred ca era deja in puscarie.

2299296480376562
Florin Băcanu  •  09 Aprilie 2020, 21:29

Am inserat un comentariu care a fost eliminat cu justificarea : "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor." !!! Este o aberatie din partea moderatorilor ! In acel comentariu nu am folosit nici un fel de vulgaritate ! Eu nu o fac nici in viata obisnuita ! Dimpotriva, eu chiar urasc vulgaritatea si ii urasc si pe aceia care o folosesc la fel ca pe o obisnuinta ! Si CULMEA, tocmai EU SUNT ACUZAT DE ASA CEVA !!! Asta este o CURATA TICALOSIE din partea moderatorilor ! Eu nu inghit asa ceva ! Si pentru ca a fost posibila o asemenea atitudine la adresa mea inseamna ca ACESTI MODERATORI SUNT NISTE *** si cel care i-a angajat "I-A CAUTAT MULT PANA IA GASIT" !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează