GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Încă o soție de fotbalist e manechin » Cine e Daria Savina, prezentatoarea TV care l-a cucerit definitiv pe fundașul de 22 de ani

Daria Savina // Foto: Instagram +26   FOTO
Daria Savina // Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 11:56 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 12:21

Ucraineanul Valeri Bondar, 22 de ani, fundașul lui Șahtior Donețk, s-a însurat cu Daria Savina. Superba blondă nu prezintă doar modă. Dașa e și prezentatoare de televiziune în țara ei natală. 

Daria Savina s-a făcut remarcată în lumea fotbalului încă de la Europeanul din 2020, competiție în cadrul căreia a fost considerată adevăratul sex-simbol al Ucrainiei. La această competiție, țara noastră vecină a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de Anglia, scor 0-4. 

+22 FOTO

Daria Savina, ofertată să apară în filmele pentru adulți

Pe atunci, Daria povestea că a primit o ofertă de a juca într-un film pentru adulți, propunere pe care a refuzat-o. „Mi-au oferit 350.000 de dolari pe luna, casa, masina plus multe alte lucruri”, spunea soția lui Valeri Bondar.

În schimb, și-a continuat carierea de prezentatoare și fotomodel. A reușit să se impună și ca influnecer, având peste 288.000 de followers pe Instagram.

+22 FOTO

Citește și alte știri extra-sport: 

În România și pentru Andreea » Francezul lui Dinamo are încă un motiv pentru care a ales Bucureștiul

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează