GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

„Am fost șocată, a urmat o ploaie de palme! Tind spre divorţ” » Ioana Simion a povestit clipele horror când a fost agresată de Ilie Năstase

Ioana și Ilie Năstase +19   FOTO
Ioana și Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 09:54 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 10:09

Ioana Simion, nevasta lui Ilie Năstase, a povestit pentru Click ce a pățit când a venit acasă, după ce își sărbătorise onomastica la munte. 

Ioana Simion: „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme!”

„Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana pentru Click.

De ce Ioana Simion nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Are condamnare, ar fi urât”

În 2018, Ilie Năstase a fost oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să facă etilotestul și a devenit agresiv. După un schimb de replici îndelungat cu polițiștii, în cele din urmă, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice. Ilie Năstase a fost condamnat de Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare, după incidentul petrecut în trafic în 2018, cu o perioadă de probă de doi ani. O altă faptă penală l-ar putea duce la închisoare pe fostul mare jucător. 

Citește și: 

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

S-au împăcat Ilie Năstase și Ioana Simion? Mesajul transmis de fostul jucător de tenis

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
3615406438513786
Irina Marin  •  16 Ianuarie 2021, 19:16

Un comportament de netolerat! Nu merita sa trăiești alături de un astfel de om. Dar de conturile grase e greu sa te dezlipești, nu-i asa?

nello148
nello148  •  15 Ianuarie 2021, 11:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gintonic
gintonic  •  15 Ianuarie 2021, 11:13

Ok... l-ai iertat pe Ilie de probleme cu Militia. Felicitari! Nu te-as felicita pentru decizia de a-i fi consoarta, desi stiai ca are un istoric violent cu femeile. Cu siguranta o sa mai ai parte de astfel de episoade, daca te intorci. Pacat, pari o femeie inteligenta si frumoasa, plus ca ai si tineretea ta (in comparatie cu varsta lui, probabil de-o seama cu tatal tau).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează