GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INVESTIȚIE

VIDEO + FOTO Ion Țiriac și-a prezentat azi investiția de 30 de milioane de euro de lângă Guvern » Are în plan să aloce 100-150 de milioane la Otopeni

Articol de , - Publicat marti, 17 mai 2022 15:32 / Actualizat marti, 17 mai 2022 16:23

Miliardarul Ion Țiriac și-a prezentat azi cea mai recentă investiție din București.

În centrul capitalei, în apropiere de Piața Victoriei și Guvernul României, Ion Țiriac a inaugurat Țiriac Tower, o clădire de birouri construită pe o suprafață de 31.000 de mp, dintre care 16.400 sunt ocupați de birouri.

VIDEO Ion Țiriac, investiție de 30 de milioane de europene 

Construcția a început în decembrie 2018 și are 12 etaje, plus o parcare subterană pe 5 niveluri. În total, valoarea investiției s-a ridicat la 30 de milioane de euro, potrivit Ziarul Financiar.

„V-am chemat ca să ne lăudăm. Acest teren e aici de 15 ani. Clădirea asta are șarmul ei, în mijlocul Bucureștiului. Și ne mândrim cu ea. Ne lăudăm cu o construcție de 5 stele. Este începutul unei ere pentru Țiriac Imobiliare. A început cu București și vor urma Timișoara și Brașov. România e în urmă cu ceea ce înseamnă imobiliarele moderne. Beneficiile acestei clădiri vor merge către Federația Internațională Țiriac.

Trebuie să adaug că există o donație de 100-150 de milioane de euro de la Federația Internațională Țiriac. Banii vor fi folosiți la Otopeni. Vom face un hotel, o piscină olimpică a acoperită, o sală de gimnastică, un teren de tenis și o academie de tenis cu 30 de terenuri”, a spus azi Ion Țiriac.

+9 FOTO
  • foto: facebook.com/TiriacTower

Ion Țiriac, investiție de peste 100 de milioane de euro în sportul românesc: „În doi ani e totul gata!”

Să vedem ce-o să facem la Otopeni. Academia Țiriac sau Academia Țiriac-Năstase, să vedem. Vreau să am 30 de terenuri și un central de 7.000 de locuri. Pentru că ăla de la BNR de l-a construit Ceaușescu s-a terminat! Eu lucrez la o altă dimensiune, vreau s-o fac și să rămână. Banii îi am, mai ales după ce-am vândut și turneul de la Madrid. Eu fac în Otopeni în 2 ani, deci în 2024!
- Ion Țiriac pentru GSP

 Citește și:

Problema pe care Ion Țiriac a remarcat-o la Simona Halep înainte de Roland Garros: „Cineva a făcut o greșeală cu ea la 14-15 ani”

„Bă, ești nebun?!” » Las Fierbinți, fotbal între mici și „Barul lui Bobiță”! GSP a asistat la marele derby dintre Fulgerul Fierbinți și Dridu: „Suntem ca Bilbao, numai fierbințeni”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
ionutplural
ionutplural  •  18 Mai 2022, 15:06

Federatia de bani Ion Tiriac :))

whiteredarad
whiteredarad  •  18 Mai 2022, 10:28

Romanilor nu le plac oamenii bogati, asta e clar . Tiriac va lasa ceva in urma sa (..nimeni nu este nemuritor), daca acest complex de la Otopeni va fi "pus in picioare"...va fi ceva util...romanilor, mai putin pentru Tiriac. La noi ," carcotasi" au fost si vor mai fi, fiecare cu " pasarica" lui. Daca Tiriac sau Nastase...raman , pentru unii...doar "..marii sportivi de pe filiera secu " ,..intelegem ca romanul il are genetic in trupul sau pe..." Gica Contra" si " invidia nemuritoare". Desigur ..." Secu" ..i- a facut mari sportivi, si tot "Secu"...l-a imbogatit...pe Tiriac. Nimeni nu se ofuscheaza ca Baza de tenis de la Progresul s-a diatrus, ca Stadionul Sportul Studentesc e praf, ca atitea locuri pentru spor au fost ...rase, doar Tiriac ...e de vina. !. Nimeni nu se supara ca Guvernul roman face stadioane pentru Armata, pentru Interne, pentru Ministerul Transporturilor,...si nu pentru Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea.. samd. Ba unii mai vreau si "echipe de minister"...profesioniste...in sport. Chiar JALNIC !

780708698710213
Razvan Claudiu  •  17 Mai 2022, 17:29
Postat de steaua.libera pe 17 Mai 2022, 16:44

Ce Tower ma nene, ca e doar cu putin mai inalt decat blocurile din zona, de pe Buzesti. Cand esti fost secu, e usor sa faci de toate. Nu stiu daca ati observat dar o parte din marii sportivi de pe filiera secu, cum ar fi Tiriac, Nastase, Dinu au luat apararea Rusiei. Noi la 32 de ani de la Revolutie, n-avem inca o decizie in dosarul revolutiei sau a mineriadelor. Ce spune asta? Ca secu inca sunt la butoane. Si daca nu sunt ei, sunt fiii lor. Ei nu vor schimbarea si modernizarea statului. Ei isi vor combinatiile nederanjate de oameni sau partide ca usr. Cand apar, fac toti front comun si ii denigreaza la teviziunile de casa. Vezi cazul Drula vs Radoi.

Foarte bine punctat .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează