GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

foto Motivul pentru care Ionuț Iftimoaie a fost dat afară de la Survivor + Câți bani a primit pentru show-ul din Dominicană

De ce a fost dat afară Ionuț Iftimoaie de la Survivor. Foto: Instagram +29   FOTO
De ce a fost dat afară Ionuț Iftimoaie de la Survivor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 14:40 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 14:52

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor și vineri, 14 aprilie, a ajuns în România. Acum s-a aflat motivul pentru care fostul luptător a fost trimis acasă, deși nu era nominalizat și nici accidentat.

După ce spunea că la Survivor România 2023 a trăit cea mai mare umilință a vieții sale, Ionuț Iftimoaie a fost trimis acasă înainte de Paște. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la PRO TV, a făcut un consiliu de urgență, unde i-a anunțat pe ceilalți concurenți că fostul kickboxer părăsește competiția.

Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
+25 FOTO

De ce a fost dat afară Ionuț Iftimoaie de la Survivor

Se pare că familia lui Ionuț Iftimoaie întâmpină niște probleme și au nevoie ca el să fie prezent. 

„Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. 

Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, va fi anunțul pe care Daniel Pavel îl va rosti, la „Survivor România” 2023, potrivit cancan.ro.

Când a auzit anunțul făcut de Daniel Pavel, Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi. „Familia ta are nevoie de tine, acasă! Sunt probleme personale de o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ceea ce facem aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al tău, se pot rezolva”, a spus prezentatorul show-ului de la PRO TV.

Fostul luptător a stat în jungla din Republica Dominicană timp de 3 luni. El a fost departe de familie, de tehnologie și fără produse de îngrijire personală. La Survivor, Ionuț Iftimoaie a mâncat doar orez și cocos.

Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor

Pentru cele 13 săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, luptătorul a primit o mică avere. Potrivit informațiilor apărute în presă, Ionuț Iftimoaie ar fi primit pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România suma de 4.000 de euro. 

Așadar, la un calcul simplu, după 13 săptămâni în jungla din Republica Dominicană, fostul concurent din echipa Faimoșilor a câștigat suma de 52.000 de euro.

Citește și:

S-a aplanat scandalul! Shakira și Pique au bătut palma

„Cristiano Ronaldo e dezgustat de comportamentul Georginei” » Picătura care a umplut paharul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
Vasi86
Vasi86  •  18 Aprilie 2023, 16:56

***.. Unde dracu a fost data afara cand el a vrut sa plece?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Aprilie 2023, 16:45

poate sa fie o iesire la"cerere"acest format de emisiune bazata pe calitati fizice surprinde si multe..personale(Ionut a paricipat si la altele)iar omul considera ca poate a fost prea mult expus...si nu se mai merita sa ramana,banuiesc o sa fie ultimul show pt el

corectorul
corectorul  •  18 Aprilie 2023, 15:54
Postat de arnautull pe 17 Aprilie 2023, 21:16

nu te da cult ca demonstrezi ca esti functional, imi pare rau ca nu se poate desena pe aici ca sa intelegi si tu mesajul.

Nu ma dau, sunt. Acum poti merge sa mai “studiezi” cateva site uri precum cel in speta, sa mai citesti un articol de mondenitati, mai urmaresti o emisiune de profil, iar apoi intoarce te si critica le calitatea, ca un ipocrit sadea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează