GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Transformarea uluitoare a lui Ionuț Iftimoaie la Survivor » Cum arăta fostul luptător de K1 în urmă cu 3 luni și cum arată acum

Ionuț Iftimoaie înainte de Survivor și după 3 luni de Survivor
Ionuț Iftimoaie înainte de Survivor și după 3 luni de Survivor

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 14:56 / Actualizat joi, 30 martie 2023 15:12

Ionuț Iftimoaie (44 de ani) e concurent la Survivor România 2023. De aproximativ trei luni trăiește în jungla din Republica Domonicană, în condiții extreme, fără multă mâncare, așa că a dat jos mai multe kilograme.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”.

La începutul lunii ianuarie, Ionuț Iftimoie și-a părăsit soția și cei trei copii și a acceptat provocarea Survivor România 2023. A plecat din țară încrezător că va face față competiției din Republica Dominicană, care s-a dovedit a fi mai dură decât credea el.

GALERIE FOTO. Transformarea uluitoare a lui Ionuț Iftimoaie la Survivor

Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
+25 FOTO

A fost de multe ori la un pas de eliminare din competiție, dar a rezistat. Publicul l-a votat de fiecare dată în număr foarte mare și a rămas în competiție. Acum, după trei luni de concurs, a avut loc marea unificare la Survivor România 2023.

Ca în fiecare sezon, membrii triburilor au avut parte de acces la produse de curățenie, înfrumusețare și haine noi, de acasă, unele de sărbătoare. Eleganți, aranjați și cu o energie incredibilă, concurenții au avut ocazia de a mânca pe săturate și de a asculta un concert surpriză oferit de Antonia și Alex Velea. Totodată, prezentatorul Daniel Pavel le-a mai făcut o surpriză concurenților: proba cântarului.

Ionuț Iftimoaie, în aproape trei luni la Survivor România 2023, a slăbit aproape opt kilograme. Transformarea lui e vizibilă, după cum se observă în fotografiile recente din concurs.

GALERIE FOTO. Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023

Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
+32 FOTO

Și Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, participă la Survivor România 2023, încă e în concurs. În cariera sa, ea a luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

După ce s-a retras din activitate, ea a devenit instructor. Ștefania Stănilă încă face parte din competiția din Republica Dominicană, unde a trecut printr-o transformare majoră. Ștefania Ștănilă nu a slăbit la Survivor România 2023, ea s-a îngrășat, de la 54 de kilograme are acum 55,7.

Citește și:

Băgați la cap! Fosta miss din 2016 a făcut portretul bărbatului ideal

Cea mai hot prezență la România - Belarus » Actrița care a atras toate privirile

Playtech: ȘOC! BBC, anunț HALUCINANT din războiul Ucraina - Rusia! Ce răsturnare de situație!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează