STIRI EXTRASPORT  ·  DECIZIE

Judecătorii motivează arestarea lui Mario Iorgulescu: „Profund dispreț față de viața persoanelor”

Mario Iorgulescu a comis un accident mortal anul trecut
Mario Iorgulescu a comis un accident mortal anul trecut

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 18:17

În urmă cu 10 zile, pe 15 mai, Tribunalul București a decis arestarea lui Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu.

Acum, judecătorii motivează decizia.

„Astfel, judecătorul reține - în contextul derulării evenimentelor, astfel cum au fost expuse - că inculpatul a prevăzut rezultatul faptei sale și, deși nu l-a urmărit, a acceptat producerea unei coliziuni cu participanții la trafic.

În ceea ce priveşte circumstanțele factuale, judecătorul de drepturi şi libertăţi are în vedere gravitatea deosebită a infracţiunilor reţinute a fi fost săvârşite de către inculpat, astfel cum au fost mai sus descrise şi detaliate, având în vedere natura şi importanţa deosebită a valorilor sociale lezate prin săvârşirea infracţiunii (inculpatul ar fi comis cea mai gravă infracţiune contra vieţii - cea de omor, precum și o infracțiune gravă contra siguranței circulației pe drumurile publice). De asemenea, judecătorul are în vedere modul şi circumstanţele de comitere ale acestora.

Modul și circumstanțele de comitere a faptelor conduc la concluzia unui profund dispreț al inculpatului față de viața persoanelor - participante la trafic -prin ignorarea tuturor dispozițiile legale care stabilesc regimul de viteză pentru vehiculele care circulă pe drumurile publice”, se arată în motivare, conform Realitatea Sportivă.

 „De altfel, judecătorul reține, astfel cum se va arăta mai jos, că ignorarea dispozițiilor legale care stabilesc un anumit regim de viteză pe drumurile publice nu a fost un comportament izolat al inculpatului.

În ceea ce privește circumstanțele personale ale inculpatului (…) judecătorul reține că este o persoană tânără, integrată social, fără antecedente penale, însă este consumator de …şi a dat dovadă de un comportament imprevizibil, conducând un autoturism care dezvoltă o putere foarte mare (…), cu o viteză excesivă, sub influența băuturilor …, împrejurări din care rezultă atitudinea acestuia de ignorare cu desăvârşire a normelor legale, un mare grad de indiferenţă şi o totală lipsă de respect faţă valorile sociale protejate, dar şi faţă de repercusiunile legale ale faptelor acestuia”

- Motivarea judecătorilor

Al doilea mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu

Aceasta este a doua dată când magistrații decid arestarea lui Mario. La începutul lunii martie, Tribunalul București a decis arestarea acestuia, însă mandatul a fost anulat după intervenția Curții de Apel.

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani. 

VIDEO. Acuzații grave la adresa lui Mario Iorgulescu

Citește mai multe știri de actualitate:„În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat!” Ce s-a întâmplat între Anna Lesko și George Piștereanu
Libertatea
Comentarii (24)
Ion-Nelu Nistor  •  26 Mai 2020, 11:56

Crede careva ca asta va face puscarie pentru crima comisa?

Desene Animate Dublate Romana  •  26 Mai 2020, 11:41
Postat de skins_berceni pe 25 Mai 2020, 23:03

Se stie, justitia din Romania isi apara protejatii( vezi cazul dintre csa fcs si FCSB-Steaua in care la fel, dupa ce doua instante de judecata au dat drept de cauza clubului stelist curtea de apel a anulat cele doua decizii si a dat castig de cauza clubului nou infiintat al armatei romane printr-o decizie defintiva si irevocabila). Traiasca justitia ***

Te-ai îmbătat omule? Ce tot spui acolo, pentru mine acest copil trebuie sa facă minim 10 ani cu orice reducere de pedeapsă . A omorât un om și asta contează., sa tăcem dracu când spunem ca justiția protejează pe cineva. Și dacă o face ieșim în strada și ne face îndatoririle de cetățenii ai României. Ceea ce în ultimul timp nu se face, iasă 5 în strada și milioane ii susțin de pe Facebook. Și se plâng ca au ajuns unde sunt, sunt acolo ca asa au preferat. Dar ce le mai trebuie mâncare când au Facebook, ce ii interesează când moare un om când nu-l cunosc. Cam asta este România, iar acest personaj Iorgulescu ar trebui dat afară. Numai de fotbal nu s-a interesat în ultimul timp, și totuși frate este acolo. Cei care erau înainte la conducere, chiar erau buni fata de petardele și lingăi de acuma. Sa facă pușcărie pentru viata ce a luat-o, chiar copilul meu de ar face asta trebuie sa facă pușcărie

Marcel Cazan  •  26 Mai 2020, 04:12

In plus Romania NU mai apartine oamenilor cinstiti care muncesc... Acum Romania apartine MONSTRILOR de tip Iorgulescu care-si permit sa-ti rida in nas CU DISPRET pentru simplul motiv ca avind bani ISI PERMIT SA FACA SI LEGEA... LEGEA LOR... A MONSTRILOR UMANI.

Vezi toate comentariile (24 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:30 Fotbal, Liga 2
Comuna Recea - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:45 Fotbal, Liga 1
Clinceni - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Augsburg - Borussia Dortmund
Digi 3
17:00 Handbal F
ȚSKA Moscova - SCM Râmnicu Vâlcea
Digi 1, Telekom 1
18:45 Fotbal, Liga 2
Petrolul - Dunărea Călărași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Serie A
Cagliari - Lazio
Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Werder Bremen
Digi 3
21:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Fiorentina
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Marseille - Metz
Digi 4
Program TV complet

Liga 1