GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO Au amenințat-o să renunțe să pozeze sexy, altfel iese din echipă, dar răspunsul ei a fost radical

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 09:37 / Actualizat joi, 02 martie 2023 12:36

Kayla Simmons, 27 de ani, era cea mai frumoasă voleibalistă americană. Cu un corp superb, blonda postase o mulțime de poze sexy pe Instagram. 

Până când clubul său, Marshall University Athletics, i-a cerut să șteargă anumite imagini. Răspunsul ei: a abandonat sportul pentru a continua cariera de modelling. De atunci, a fost considerată drept „cea mai frumoasă voleibalistă din lume”.

+41 FOTO

Kayla s-a apropiat de 1 milion de urmăritori pe instagram. A apărut și în revista Maxim, din Australia, iar galeria foto arată că are de ce. 

Răsfoiește alte galerii foto:

FOTO Oriana, una dintre cele mai frumoase femei din Venezuela, contactată de o vedetă de la Real Madrid: „Nu mi s-a părut urât”

Eugenie Bouchard, apariție spectaculoasă alături de sora geamănă » Petrecere în costum de baie de ziua lor: „Pentru prima oară după 8 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 15:33

Andra Mocanu loveste din nou ...un alt articol exceptional ...

belane
belane  •  02 Martie 2023, 14:14

Traim intr-o societate unde genul acesta de "succes" este promovat masiv si pe langa asta este si incurajat la greu de ziare, televiziuni, social-media etc. Printre randuri ce vor sa ne spuna aceste tipologii de succes ? "Tati daca esti frumoasa si arati bine vinde-te online sau pe sticla cum stii tu mai bine, arata-ti cracii, dosul si nurii ori de cate ori ai ocazia si poate in viitor ai sa avansezi sa faci si pornografie ca uite se merita, marca banul !!! Ce tu educatie, ce tu cariera, familie, SPORT de ce sa-ti bati creierii invatand, de ce sa investesti in tine pe plan profesional ca sa ai o cariera de succes, de ce ti-ai dori vocatia de parinte si rolul de sotie ca sa fii responsabila ptr. tot restul vietii, de ce ti-ai dori sa faci sport de performanta, de ce sa depui efort si sa-ti distrugi sanatatea si sa-ti sacrifici viata personala ?! Uite aici solutia ! Instagram, Only Fans, Tik-Tok, calea catre narcisism si superficialitate ! Asta-i idealul ! Bravo societatea moderna !! Si mai avem tupeul sa vorbim de aia din trecut c-ar fi mai inapoiati...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  02 Martie 2023, 12:27

Toata lumea urla "libertate" si "egalitate", dar doar femeile se pozeaza in "ipostaze fierbinti", apoi se plang ca sunt "objectificate". Nu, dragutelor, singure v-ati "objectificat", din narcisism. Va folositi sexualitatea ca o arma, dar daca vi se reproseaza, sariti in sus de trei metri ca "e corpul meu si fac ce vreau cu el".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează