GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROIECT

Kira Hagi, în televiziune! La ce post a început un proiect nou: „S-au aliniat toate planetele”

Kira Hagi // foto: captură Alephnews +8   FOTO
Kira Hagi // foto: captură Alephnews

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 07:41 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 07:51

Kira (25 de ani), fiica lui Gică și Marilena Hagi, a început să prezinte o rubrică nouă la postul de televiziune Aleph News.

De meserie actriță, fiica „Regelui” fotbalului românesc a început un proiect nou. Ea a început să prezinte rubrica „Smart is the new cool”, difuzată pe postul de televiziune Aleph News. Aceasta își propune să aducă în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară. 

Vineri, 22 octombrie, a fost difuzat un episod în care Kira prezintă „Herculane Project”, un proiect prin care câțiva tineri și-au propus să reabiliteze clădirile istorice din stațiunea balneară Băile Herculane.

Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: captură Aleph News
Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: captură Aleph News
+4 FOTO

Kira Hagi, în televiziune! Proiect nou la Aleph News: „Lucrez de ceva timp la acest concept”

Kira și-a explicat demersul pe contul personal de Instagram: „Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”

Kira Hagi // foto: captură Aleph News
Kira Hagi // foto: captură Aleph News
Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: captură Aleph News
+4 FOTO

Cu câteva ore în urmă, Kira le-a transmis următorul mesaj admiratorilor de pe Instagram: „Mi-am pus de multe ori întrebarea «ce înseamnă să fii cool?» M-ar ajuta să îmi descrieți în comentarii felul în care voi percepeți o persoană cool. Și apoi vă răspund si eu mai pe seara…”

Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă – sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit. 

- Kira Hagi, pentru revista Unica, în decembrie 2019

Citește mai multe știri de actualitate: 

Anamaria Prodan, noi declaraţii de impact despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Își va pierde și ultima fărâmă de respect!” + „Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez”

Ianis Hagi, gest de milioane pentru un puști din Scoția: „Și eu eram exact la fel”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
115486966066476
Edi Girnita  •  23 Octombrie 2021, 20:25

Hai, am înțeles că Hagi este mai "special" în exprimare,dar cu copii ce aveți? Au vre-o vina? De ce îi judecați așa aspru daca nici măcar nu îi cunoașteți? Suntem un popor de primitivi așa cred.

michael
michael  •  23 Octombrie 2021, 18:37

Este o știre din domeniul sportului sau din domeniul .....culturii? Mai degrabă mi se pare că este vorba despre odraslele ”regilor analfabeți”, ceva îmi amintește de niște ”citate” celebre, precum; ”Omul este o persoană umană” (# Gheorghe Hagi) ”Nu putem să ne ascundem după unghii” (# Gheorghe Hagi) ”Globalizarea e în toată lumea” (# Gheorghe Hagi) ”Viața e frumoasă, dar merită trăită” (# Gheorghe Hagi).

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Octombrie 2021, 18:02

...e cam urata ...nu va suparati ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează