GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO S-a aflat acum! Ce i-a impus Larisa Iordache lui Cristian Chiriță la începutul relației: „Am trasat bine limitele”

Ce i-a impus Larisa Iordache lui Cristian Chiriță la începutul relației. Foto: Instagram +44   FOTO
Ce i-a impus Larisa Iordache lui Cristian Chiriță la începutul relației. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 16:04 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 17:42

Larisa Iordache (26 de ani) și Cristian Chiriță sunt împreună de doar câteva luni, însă deja au planuri de nuntă. 

Sportiva și-a găsit fericirea, după mai multe relații eșuate, în brațele lui Cristian Chiriță, campion la tenis de masă și fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Larisa se simte o norocoasă că a apărut în viața ei bărbatul la care a visat dintotdeauna.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO

Ce i-a impus Larisa Iordache lui Cristian Chiriță la începutul relației

„Mă simt protejată, Cristian este alături de mine și foarte atent. Tot timpul este focusat pe mine și pe ce fac eu. Nu este atât de atent la ce se întâmplă din jur, dar în ceea ce mă privește pe mine, da. Este grijuliu, însă nu există acea protecție obsesivă, ceea ce îmi place foarte tare”, a spus Larisa Iordache pentru Fanatik

Încă de la începutul relației lor, Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit mai multe reguli, astfel că sportiva i-a impus niște limite partenerului ei. „Am stabilit de la început să ne oferim spațiul personal, ce spațiu avem nevoie și când. Am trasat bine limitele. Desigur, ține de noi ce hotărâm să facem, dar alegerea noastră va fi de fiecare dată să fim alături unul de celălalt. Asta ne și unește cumva. Ne completăm foarte ușor” 

Campionul la tenis de masă a anunțat că are planuri mari alături de Larisa Iordache și că își dorește să o ceară în căsătorie în curând. „O să o cer în curând, cu siguranță. Se va întâmpla curând”, a spus Cristian Chiriță.

Larisa Iordache
+40 FOTO

Larisa Iordache: „Noi ne dorim să fim alături unul de celălalt”

Larisa Iordache spune că nunta cu iubitul ei va fi ceva spontan. „Noi ne dorim să fim alături unul de celălalt. Eu sunt mai calmă, mai liniștită, analizez totul, nu mă grăbesc cu deciziile atât de importante. Desigur, sunt momente când nu putem merge împreună. Suntem foarte ocupați, încât destul de rar prindem timp pentru noi să mergem undeva împreună. Nu avem planuri de vacanță pentru că avem mult de muncă. Vrem să terminăm sezonul ca vara aceasta să ne putem organiza și noi ușor, ușor. Noi suntem spontani și va fi ceva spontan”, a dezvăluit frumoasa gimnastă.

Momentan, cei doi nu au stabilit nicio vacanță, pentru că au un program foarte încărcat. Larisa Iordache este îndrăgostită iremediabil de Cristian Chiriță și are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și:

Fotbalistul din Superliga s-a căsătorit înainte să semneze cu noua echipă! Cine e sexy-jurnalista care l-a cucerit definitiv

Și-au oficializat relația! Eliminat de la Roland Garros, a recunoscut că se iubește cu Paula Badosa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marianmadalin32
marianmadalin32  •  12 Iunie 2023, 21:33
Postat de VanBasten pe 10 Iunie 2023, 18:58

Și au trăit fericiți pana la adânci batraneti. Aiurea. Pariez 500 euro la Betano ca în 5 ani sunt pa.

Chiar si mai devreme. Oamenii sunt foarte falsi, materialisti, poarta foarte multe masti, nimic nu rezista in timp. S-au destramat imperii de sute de ani vechime, daramite relatii umane.

VanBasten
VanBasten  •  10 Iunie 2023, 18:58

Și au trăit fericiți pana la adânci batraneti. Aiurea. Pariez 500 euro la Betano ca în 5 ani sunt pa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează