GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Laurette a dat cărțile pe față, după scandalul cu Magaye Gueye

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 15:48 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 16:11

Laurette a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de Magaye Gueye, în urmă cu două luni și jumătate. Atacantul francez s-a aflat în mijlocul unui scandal, după ce i-a adresat cuvinte jignitoare lui Pablo Cortacero, într-un video din jacuzzi, în care mai apar și două femei, printre care și Laurette.

Laurette Atindehou s-a născut în România dintr-o mamă româncă și un tată african, iar conform presei, aceasta s-ar fi iubit în trecut și cu miliardarul Ion Țiriac. Fotomodelul are și o fetiță în vârstă de 10 ani dintr-o relație anterioară.

Laurette a fost cerută în căsătorie de Magaye Gueye

Laurette și Magaye Gueye se află într-o relație de trei luni, de la venirea atacantului în România, iar femeia a dezvăluit că a fost cerută de soție: „M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult” a declarat Laurette la emisiunea Star Matinal.

„Da, am fost cerută în căsătorie. O să postez eu. E normal, nu ați văzut cum m-a cerut în casătorie? O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de 3 luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult. Nu m-ar fi cerut în casătorie dacă mă jignea”, a mai declarat cântăreața.

FOTO. Răsfoiește o galerie foto spectaculoasă cu Laurette Atidenhou

Laurette Atindehou
+43 FOTO

Magaye Gueye vrea să rămână la Dinamo și cere scuze

„Pentru mine normal că nu e un videoclip bun, pentru că eram la o petrecere cu alcool, dar vreau în primul rând să spun că asta s-a întâmplat acum două luni! În acel moment eram foarte supărat și cu mintea pierdută, pentru că nu eram plătit de club și viața mea nu era una fericită. În momentul în care am venit la Dinamo mi s-au promis multe lucruri și nu s-a respectat nimic din ce am stabilit. În momentul acela recunosc că nu eram concentrat pe fotbal. Tot ce mi-am dorit a fost să mă relaxez și să nu mă mai gândesc la probleme!

Din ce am spus in acel videoclip nu este nimic legat de suporteri sau de Dinamo! Respect enorm fanii și echipa, avem o relație foarte bună! Toate acele cuvinte erau îndreptate către cei care m-au adus aici. Știu că atitudinea mea nu a fost corectă și nu ar fi trebuit să fac așa ceva, dar nu am avut niciun moment intenția să jignesc pe cineva. Eu doar am vorbit despre situația mea”, a declarat Magaye Gueye, conform Prosport.

Magaye Gueye: „Vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui”

Magaye vrea să continue la Dinamo, dar nu mai are răbdare cu Pablo Cortacero: „M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva. Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă. Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe!”.

VIDEO. Daniel Șendre, purtător de cuvânt DDB: „Ieri am plătit 50.000 de euro pentru a scăpa de depunctare”

Citește și alte știri de actualitate:

Cea mai pătimașă susținătoare a lui Lazio și-a ținut promisiunea: poză doar cu mască!

Benny Adegbuyi, declarație curajoasă despre Antonia: „Velea, să nu te superi pe mine!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
anonim91
anonim91  •  17 Ianuarie 2021, 01:52

E super femeia, ce sa mai! Bv lu Magaye ca inscrie la foc automat la o asa superbitate.

mattteo
mattteo  •  16 Ianuarie 2021, 19:13

*** "***" ??? Este acest enunt in articolul scris de voi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mattteo
mattteo  •  16 Ianuarie 2021, 18:15

*** "***" ***. Bunicul si strabunicul vostru se rostogolesc in mormant de ce a ajuns lumea. Milioane de ani de stramosi cu etica si moralitate data mai departe distrusi de cand s-a introdus in lume feminismul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează