GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VACANȚĂ

Locul care l-a uluit pe Cristi Borcea pe litoralul românesc: „E noua Coastă de Azur, am băgat și eu 7 milioane”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel // foto: Libertatea
Cristi Borcea și Valentina Pelinel // foto: Libertatea

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 16:47 / Actualizat luni, 03 august 2020 13:57

Cristi Borcea (50 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a decis să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp, alături de soția Valentina Pelinel (39) și șase dintre copiii săi.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, Borcea a descris cum se simte în Olimp, stațiune pe care o descrie drept „perla litoralului românesc”. Familia omului de afaceri se bucură de zilele libere la „Pam Beach Hotel”, care se află chiar în proprietatea lui.

– Domnule Borcea, de la vacanțe scumpe sau extravagante în orice colț al mapamondului, ați ajuns pe litoralul românesc. De ce?
– Vreau să am grijă de sănătatea mea și a familiei. Nu risc să plec mai știu eu unde și să mă întorc cu cine știe ce boală! Stau acasă, că e bine și-n România, hai să și punem în practică faptul că avem o țară frumoasă.

– Și cum este la Olimp? La finele anilor 80, începutul anilor 90, era perla României, acum mai mult trăiește din amintiri.
– Este foarte bine. Crede-mă! Iar la anul și mai mulți oameni, români, vor veni în vacanță aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Azur sau a stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc.

– Dinamo ce impresie vă face? 
– Te rog, orice, dar să nu mă întrebi de Dinamo, de fotbal! E teribil ce este acolo, e înspăimântător. Pe vremea mea, era o dramă dacă echipa ajungea pe locul 2, acum e aproape de Divizia B. Păi, să ajungă Dinamo în liga secundă, e mai grav decât coronavirusul!Citeşte întreaga ştire: Cristi Borcea, vacanță la Olimp de teama coronavirusului: „Poți să-mi promiți orice, nu aș merge în Mamaia, la înghesuială, la fițe”

Citește întregul interviu AICI, pe Libertatea.ro

Citește mai multe știri de actualitate:

O legendă a lui Dinamo acuză jocuri de culise » Reacție vulgară + răspunsul lui Andone: „Vreau să-i anunț pe toți ceva”

Cornel Dinu la 72 de ani! Controverse și spectacol în 10 declarații fabuloase: de la „pensia mea nu e nesimțită” la cum a fost drogat de Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
titiduru22
titiduru22  •  03 August 2020, 17:54

Nea Borcica , voi sunteti la ani lumina de nivelul bulgarilor si matale vorbesti de Coasta de Azur ?

cneius
cneius  •  03 August 2020, 14:09

Povesti nemuritoare...

pma77
pma77  •  03 August 2020, 13:26

Am fost la hotelul lui Borcica de o stea si cand am sarit in piscina era sa fac imfarct ca era rece ca gheata iar pe o tocanita de pui mi-a cerut 45 de lei,nu se vad investitiile de 7 milioane de euro.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează