GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO Luca Reghecampf e într-o relație cu o fostă gimnastă din lotul României

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 23:27 / Actualizat marti, 03 august 2021 08:37

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, s-a afișat cu Asiana Peng, o fostă gimnastă din lotul olimpic de la Izvorani, notează Libertatea

„Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng pentru fanatik.ro.  

+17 FOTO

Cine e Asiana Peng, gimnasta cu care e Luca Reghecampf

Asiana Peng, 21 de ani, fostă gimnastă, care s-a aflat și în lotul olimpic de la Izvorani, a devenit faimoasă și pentru apariția în emisiunea „Supraviețuitorul” de la Kanal D.

Asiana a prins gustul postărilor pe rețelele de socializare și nu ezită să se fotografieze făcând acrobații sexy. Imaginile ajung, invariabil, la fanii ei. 

În prezent, Asiana studieaza kinetoterapia și speră să își facă o carieră în acest domeniu. În plus, ea s-a înscris și la Școala de Antrenori, specializarea gimnastică.

+17 FOTO

Cei doi locuiesc în țări diferite, Asiana e stabilită în România, în timp ce Luca Reghecampf stă în Germania. Cei doi s-ar afla în Italia, la o vacanță în munți, notează Libertatea. 

Asiana Peng, născută din mamă româncă și tată chinez

Asiana Peng are 21 de ani și a făcut la un moment dat parte din lotul olimpic al României. Născută din mamă româncă și tată chinez, ea a fost implicată într-un conflict cu Federația Română de Gimnastică. Mama gimnastei a acuzat Federația de rasism, iar Asiana s-a plâns inclusiv că antrenorii Bellu și Bitang le înfometau pe gimnaste în cantonamente. Ulterior, Federația a cerut despăgubiri de 100.000 de euro de la mama gimnastei, fără a avea însă sorți de izbândă.

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, și Mădălina Pamfile, ex-iubita lui Gabi Matei, se duelează într-o emisiune de senzație la TV

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
tatageminy
tatageminy  •  03 August 2021, 11:27

chiar ma intreb ce a vazut la ea :))) ca invers e clar ca a vazut $$$.

penultimul
penultimul  •  03 August 2021, 09:20

Foarte interesant - mîine sa ne scrieți cu ce mina se rade personajul din articol, și ce măsură poarta la sandale prietena lui. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează