GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Cu ce echipă din România ține Mădălina Ghenea: „Mergeam cu fularul prin casă”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 12:00 / Actualizat luni, 29 august 2022 14:30

Fotomodelul Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, și-a dezvăluit pasiunea pentru fotbal în urmă cu câțiva ani.

Frumoasa româncă, care are Italia la picioare și care s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, a recunoscut în trecut că, în copilărie, ținea cu Universitatea Craiova, datorită tatălui ei.

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, spunea în trecut Mădălina Ghenea pentru italienii de la Corriere dello Sport.

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

În martie 2018, la partida amicală dintre România și Suedia, scor 1-0, Mădălina a postat pe Instagram o fotografie în care își declară dragostea pentru Peluza Sud '97 a Craiovei, care a rămas alături de formația patronată de Adrian Mititelu, care a urcat până în Liga 1. 

Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România - Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume  
- Mădălina Ghenea pe Instagram.

+45 FOTO

Vezi și: 

Simona Țăranu, vacanță exotică în Maldive! Prezentatoarea TV, apariții hot pe plajă

Elena Gheorghe dezvăluie secretele trupului perfect! Care e marea ei pasiune

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  30 August 2022, 08:02
Postat de bl0catu pe 30 August 2022, 07:24

ce talent au astia de la gsp...pun in articol idea ca o madam tine cu nu stiu ce echipa, scriu 3 cuvinte despre asta si apoi.... plin de poze cu individa *** bravo gsp, ia cu paine!

Cine citește "articolul"? ***))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bl0catu
bl0catu  •  30 August 2022, 07:24

ce talent au astia de la gsp...pun in articol idea ca o madam tine cu nu stiu ce echipa, scriu 3 cuvinte despre asta si apoi.... plin de poze cu individa *** bravo gsp, ia cu paine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihneailie030
mihneailie030  •  30 August 2022, 06:49

Adică, mergea prin casa de chirpici de la marginea Slatinei. E clara treaba. Când pleci la 14 ani în Italia,,, sa faci treabă,,... iar e clară treaba.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează