GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROCES

Cum a ajuns o menajeră româncă să comită „jafurile secolului” la Londra: printre păgubiți sunt Frank Lampard și Tamara Ecclestone

Maria Meșter +20   FOTO
Maria Meșter

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 18:53 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 19:44

Maria Meșter, 47 de ani, o româncă plecată inițial la muncă în Italia, unde a lucrat ca menajeră, a ajuns acuzată, alături de fiul ei, de „jafurile secolului” care au avut loc în Londra.

Sătulă de salariul modest primit ca menajeră, românca a plecat în Anglia, la Londra, unde alături de fiul ei și încă doi bărbați au început să comită mai multe jafuri în vilele de lux ale marilor personalități. Prima victimă a fost Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, magnatul din Formula 1. 

Cei patru hoți au pătruns nestingheriți în vila ei când aceasta se afla plecată într-o vacanță de trei săptămâni și au sustras bijuterii și obiecte în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, informează adevărul.ro.

Imagini cu Tamara Ecclestone, una din victimile Mariei Meșter:

+16 FOTO

Frank Lampard și fostul patron al lui Leicester printre victime

Ulterior, ei au jefuit și vila lui Frank Lampard, fost jucător și actual antrenor la Chelsea, pe urmă au „vizitat” și locuința familiei Vichai Srivaddhanaprabha, fostul patron al lui Leicester, decedat într-un accident cu elicopterul.

Maria Meșter a fost reținută pe aeroport, în momentul arestării ea purta o pereche de cercei furați de la Tamara Ecclestone, iar pe profilul ei de facebook polițiștii au găsit o poză cu un colier ce îi aparținea deasemenea fiicei fostului magnat din Formula 1.

Poza cu Maria Meșter și colierul furat al Tamarei Ecclestone:

Cum a ajuns o menajeră româncă să comită „jafurile secolului” la Londra: printre păgubiți sunt Frank Lampard și Tamara Ecclestone

Procurorii britanici estimează că prejudiciul realizat în urma jafurilor este de aproximativ 70 de milioane de euro. Procesul e acum în derulare la o instanță din Anglia.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi:

Citește și alte știri extra-sport:

FOTO Iubita unui fost jucător al Barcelonei a vrut să își surprindă fanii cu o poză sexy la duș, dar nu și-a dat seama de penibil: „Și-a pierdut mințile?”

Problema simplă de matematică care a devenit virală în Spania: „98% nu dau răspunsul corect”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  19 Noiembrie 2020, 10:01

Hm!Ziceti ca are 47 de ani?Si chiar asa o cheama?Sigur nu e tatuata si il asteapta pe Becali la poarta la palat in fiecare zi?

catalynn
catalynn  •  19 Noiembrie 2020, 09:11

Adevarul e ca uitându-mă la cele doua poze nu mi se pare cu nimic mai breaza Tamara decât menajera noastră, singura diferența e ca una s-a născut intr-o familie săraca ...

972520872778599
Carlos Mendoza  •  18 Noiembrie 2020, 22:17
Postat de deusdat pe 18 Noiembrie 2020, 20:06

Să furi de la Tamara Ecclestone e aproape o datorie.

Respect!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează