GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2022

Încep probele individuale la Survivor! Cum arată cotele: Marian Drăgulescu, al treilea favorit

Marian Drăgulescu / Foto: Instagram Survivor
Marian Drăgulescu / Foto: Instagram Survivor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 17:19 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 17:54

Marian Drăgulescu (41 de ani), fostul mare gimnast, este al treilea favorit la câștigarea Survivor 2022, în viziunea bookmakerilor Betano.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV au fost împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”, după care componența s-a schimbat, iar noile echipe au fost denumite „Tigrii” și „Vulturii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Marian Drăgulescu a rămas printre ultimii 8 concurenți din concurs și va lua startul la probele individuale, începând cu data de 22 mai. Cota fostului gimnast este 6.00, la egalitate cu Elena Chiriac. Sunt singurele vedete din echipa „Faimoșilor” care au ajuns în faza finală a competiției.

Când începe noul sezon din Liga 1 » FRF a stabilit programul sezonului viitor + Când are loc Supercupa
PROGRAM
Când începe noul sezon din Liga 1 » FRF a stabilit programul sezonului viitor + Când are loc Supercupa

Cine sunt favoriții la câștigarea Survivor 2022

Principalul favorit la câștigarea Survivor 2022 este Alexandru Nedelcu, fost fotbalist, care are o cotă de 3.00. El este urmat de Ionuț Popa, fostul său coechipier din echipa „Războinicilor”. Antrenorul de fitness are cota 4.00 la câștigarea competiției.

Următorii 3 favoriți au aceeași cotă, 6.00. Alături de Drăgulescu și Elena Chiriac, Ștefania Ștefan este văzută de bookmakeri drept a treia favorită la câștigarea Survivor. 

Blaze și Alexandru Delea, foști coechipieri atât în echipa „Războinicilor”, cât și în cea a „Vulturilor”, sunt creditați cu aceleași șanse. Cei doi au cota 10.00 la câștigarea marelui premiu, suma de 100.000 de euro.

Oana Ciocan are cea mai mare cotă, 15.00, fiind creditată cu ultima șansă de bookmakeri.

*cote Betano

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulile Survivor: „Soția mea a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 de euro!”

Citește și:

Robert Niță, despre experiența Survivor: „Am slăbit 10 kilograme!” + Ce a făcut înainte de plecarea din Dominicană: „Se uitau la mine și se închinau”

Robert Niță, despre cât a câștigat la Survivor: „Da, m-am dus și pentru bani. Am tras lozul câștigător”

Playtech: ALERTĂ! Ce pățesc românii care tranzitează Bulgaria spre Grecia. Polițiștii îi pândesc și apoi aplică această metodă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează