GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECLARAȚII

FOTO Fugarul Mario Iorgulescu surprinde » A revenit pe Instagram și vrea un copil cu fosta parteneră a lui Steliano Filip: „Nu mai suportam singurătatea”

Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul „fugar” al Gino Iorgulescu, spune că și-a făcut cont de Instagram și că vrea să reia relația cu Bianca Marina, fosta parteneră a lui Steliano Filip. +23   FOTO
Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul „fugar” al Gino Iorgulescu, spune că și-a făcut cont de Instagram și că vrea să reia relația cu Bianca Marina, fosta parteneră a lui Steliano Filip.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 20:24 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 20:41

Mario Iorgulescu (27 de ani), dat în urmărire generală din cauza accidentului mortal provocat în septembrie 2019, a revenit pe rețelele de socializare. Fiul lui Gino Iorgulescu spune că vrea să reia relația cu Bianca Marina, fosta parteneră a lui Steliano Filip.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. De atunci, el ar fi internat la o clinică din Italia. În urmă cu două săptămâni, fiul președintelui LPF a vorbit pentru prima dată de la tragicul incident.

Acum, Mario a oferit un interviu pentru Antena Stars. Spune că și-a făcut cont de Instagram și a reluat legătura cu Bianca Marina, femeie alături de care a avut o relație și în urmă cu 8 ani. Între timp, Bianca a fost căsătorită cu Steliano Filip. Cei doi am împreună o fetiță.

foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
+19 FOTO

Mario Iorgulescu: „Nu mai suportam singurătatea”

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura.  

Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine. 

Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu potrivit sursei citate. 

Întrebat dacă se vor putea vedea în circumstanțele actuale, Iorgulescu a spus: „Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem”. 

Mario Iorgulescu, înapoi pe rețelele de socializare

Pe 14 noiembrie 2022, Mario Iorgulescu și-a reactivat contul de Instagram. Fiul președintelui LPF a postat mai multe imagini din trecut, cu mașini de lux sau de la petreceri de fițe. Printre poze se numără și una cu Bianca Marina: „Dragostea mea!”.

Fugarul Mario Iorgulescu surprinde » A revenit pe Instagram și vrea un copil cu fosta parteneră a lui Steliano Filip: „Nu mai suportam singurătatea”
FOTO: Instagram

Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioada după care am rămas in relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică. Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu că are forța, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el în aceste momente este liniștea
- Bianca Marina, potrivit Cancan

Fugarul Mario Iorgulescu surprinde » A revenit pe Instagram și vrea un copil cu fosta parteneră a lui Steliano Filip: „Nu mai suportam singurătatea”
Una dintre imaginile repostate de Mario Iorgulescu pe Instagram

Reperele cazului Mario Iorgulescu

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Citește și alte știri de actualitate:

Steliano Filip și-a găsit echipă după 5 luni » Unde a ajuns să joace fostul căpitan de la Dinamo: „Da, am semnat, sunt fericit!”

VIDEO + FOTO Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
concret
concret  •  03 Ianuarie 2023, 08:43
Postat de dobrin pe 30 Noiembrie 2022, 18:25

Foarte bine ca ni se reaminteste, asta inseamna ca presa isi face datoria.

Faptul ca promovezi un *** si ii faci articol pentru faptul ca si-a deschis cont pe o retea sociala, asta nu inseamna ca *** ***. Romania oricum este terci la orice capitol, dar in tot timpul asta deschizi gsp si citesti despre postarile lui iorgulescu pe instagram sau de *** cu care se cupleaza stealiano filip... sub orice critica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  01 Decembrie 2022, 13:49
Postat de caravela.. pe 29 Noiembrie 2022, 22:22

in mod normal, asta lua 70 de ani de puscarie dar intra si tac'su pt obstructionarea justitiei. in Romania nu exista legi

În mod normal nu ai cum să votezi aceleași figuri 3o de ani și să speri că se va schimba ceva))

dobrin
dobrin  •  30 Noiembrie 2022, 18:25
Postat de borabora pe 30 Noiembrie 2022, 09:52

Cel mai grav e ca nici acum n-a inteles ca a gresit grav si continua cu viata destrabalata. Nu cred ca mai este in nici un fel de clinica, daca organele de urmarire penala si-ar face datoria si ar cere extradarea acestuia nu cred ca vreun judecator italian ar putea refuza, atunci am putea vorbi de o justitie corupta si in Italia. Nu inteleg cine promiveaza aceste articole din media romaneasca in care ni se reaminteste ca un infractor si tatal sau sfideaza justitia din Romania si pe noi romanii.

Foarte bine ca ni se reaminteste, asta inseamna ca presa isi face datoria.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează