GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INTERVIU

Mario Mutu, sfat pentru iubita de 18 ani, printre imagini cu tentă indecentă: „Școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 09:43 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 09:59

Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, a oferit un interviu în care a vorbit despre relația sa cu o tânără cântăreață de 18 ani, Mara. 

„Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: «hai să văd și eu ce e de ea». O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus Mario Mutu, 20 de ani, pentru Fanatik

„Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile”, a povestit tânăra, conform sursei citate. 

Cei doi au postat mai multe imagini cu tentă indecentă pe Instagram. 

+20 FOTO

Iubita lui Mario Mutu este în clasa a 12-a

Mara este elevă în clasa a 12-a, dar beneficiază de viziunea lui Mario, care o îndrumă să fie studioasă. 

„Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus”, a explicat contemplativ fiul lui Mutu. 

+20 FOTO

Citește și alte știri extrasport:

FOTO Marian și Larisa Drăgulescu s-au reunit la majoratul fiicei » Cum au apărut la petrecerea grandioasă de mii de euro

GALERIE FOTO Cristina Ich, despărțire abruptă de Alex Pițurcă: „Dacă-l cunoșteam cu adevărat, nu făceam copilul! Fugeam în munți”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
penultimul
penultimul  •  06 Octombrie 2022, 18:32
Postat de dante69 pe 05 Octombrie 2022, 10:01

Foarte interesant. Sclipitori amândoi. Doua *** exponențiale ale generației trotinetei. Dar e de înțeles, așa modele in societate așa epigoni. Vai de noi

Generatia trotinetei e cea a donatorilor de organe - tineri..se expun prosteste la accidente. In cinci luni in Bucuresti cred ca am vazut doi oameni cu casca BOLT si LYFT ajuta cum pot sa mai manince omul o coliva Cand un fotbalist scoate o prostie pe goarna ti se pare ca e normal. Omul a lucrat la corp, nu la cap. Acum cand nu sunt subiecte - vedem ce declara sotiile, soacrele, copiii etc. In ce canal a coborat presa de sport de se publica astfel de articole? Ce legatura cu sportul au fiul Mutu, fiul Iorgulescu (bine nici fiul Popescu sau fiii cei de pe la echipele nationale nu au multa legetura cu performanta ) . Ofelio (sau cine ai scris acest articol) du-te la CanCan

Adriana1984
Adriana1984  •  06 Octombrie 2022, 01:07

*** *** si un drogat, ce putea sa iasa ***. Din *** si taica-su din fotbal praful se va alege rapid.Va fi in mod sigur un subiect de presa gras acest tanar *** deja.Nici nu e de mirare.A facut si el ce a vazut in familie(chiar despartita fiind) Ce exemple doreati sa urmeze? Ale calugarilor???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cristiano2020
Cristiano2020  •  05 Octombrie 2022, 22:20

știe el ce vorbește, a auzit de la seniori asta. și este adevărat, așa este, mai ales în romania. iar cît timp o să-i mai aibă pe bunicii lui influenți viitorul îi va fi asigurat, atât lui cît și lu' tasu- "marele" fotbalist al romaniei si acum mare antrenor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează