GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cum a reacționat Michael Owen când a aflat că fiica lui de 19 ani participă într-un show televizat: „Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată”

Gemma Owen +28   FOTO
Gemma Owen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 12:20 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 14:12

Vestea că Gemma Rose Owen, fiica de doar 19 ani a fostului Balon de Aur Michael Owen, participă la show-ul britanic „Love Island” (n.r. - Insula Iubirii) a făcut înconjorul lumii în urmă cu o săptămână. Între timp, tatăl ei a reacționat în presa din Marea Britanie.

Fostul atacant de la Liverpool și Real Madrid s-a declarat surprins de decizia fiicei sale și a afirmat că este „un coșmar”. Cu toate acestea, a adăugat că o va susține și va rămâne alături de ea.

„Sunt convins că vom fi mândri de ea. Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată, să își vadă fiica într-un astfel de show, dar orice și-ar dori să facă sunt alături de ea. Am auzit multe despre această emisiune", a spus Michael Owen.

+24 FOTO

Michael Owen, luat peste picior după apariția Gemmei la „Love Island”

Gemma și-a făcut încă de luni apariția în show-ul „Love Island”, un show controversat în care concurenții sunt tentați de femei frumoase, numite „ispite”.

Cum a reacționat Michael Owen când a aflat că fiica lui de 19 ani participă într-un show televizat: „Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată”
Așa și-a făcut Gemma Owen intrarea în show-ul „Love Island” // Foto: The Sun

Între timp, a doua zi după debutul ei, tatăl său se afla în studioul Channel 4 pentru a comenta meciul Angliei cu Germania, scor 1-1 și a fost nevoit să suporte glumele făcute despre apariția fiicei sale la emisiune. „Am venit până în Germania pentru a sta departe de acest lucru, dar se pare că nu am scăpat”, s-a plâns fostul fotbalist pe platou. „Sunt bine, meciul îmi ia gândul de la show-ul Gemmei”, a mai adăugat el. 

Imediat, suporterii Angliei au reacționat pe rețelele de socializare. „Owen, pedepsit să vadă egalul cu Germania în locul apariției fiicei sale la TV” și „Michael a ieșit de pe scenă la 19 ani, e normal ca fiica lui să intre la aceeași vârstă”, au fost doar câteva din reacții. 

Potrivit The Sun, Gemma e favorită să câștige noul sezon al emisiunii, asta datorită popularității pe care o are tatăl său. Ea e cea mai mare dintre cei patru copiii pe care Owen îi are cu soția lui, Louise Bonsall, cu care e căsătorit din 2005. Cei doi mai au un băiat James, de 14 ani și două fete, Emily (14 ani) și Jessica (12 ani).

Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”
METROSPORT
Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”

Citește și alte știri mondene: 

Cea mai mare fană a lui Messi dezvăluie: „Pique îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la petrecerea VIVA! » Cum a putut să apară fosta iubită a lui Adrian Cristea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  09 Iunie 2022, 08:07

Educatie, educatie, educatie. Fara ea, asa ajungi

Dark_Angel
Dark_Angel  •  08 Iunie 2022, 17:11

Vrea si ea sa fie populara, poate mai populara decat tac-su. probabil nu ii da suficienti bani iar producatorii emisiunii i-au oferit un contract care nu putea fi refuzat. cam asa fac fiicele razgaiate prea mult. Dar una alta, frumoasa este, are un corp suberb, atitudine da, sigur ii va ispiti pe toti pe acolo si ii vor cadea la picioare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close