GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CĂSĂTORIE

Moment STUPEFIANT! Ce a putut să-i spună mama-soacră miresei când tinerii își jurau dragostea: „Gata, ne-ai ruinat”

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 08:33 / Actualizat duminica, 02 august 2020 08:56

Un cuplu din Statele Unite era la faza jurămintelor când mama mirelui a intervenit și a făcut praf nunta cu doar câteva cuvinte. 

Cum e tradițional peste Ocean, mireasa a spus câteva cuvinte înainte să se dea inelele, iar mama mirelui a sărit ca arsă. A țipat: „Nu trebuia să spui că băiatul meu are și defecte!”

Din acel moment, totul se transformă într-un scandal imens. „Nu o să te las să ne ruinezi nunta”, a sărit mireasa. „Nu plec, fiindcă eu am plătit pentru rochia aia de mireasă”, a replicat soacra. „Nu vreau să aud de defectele lui”. „Și tu ai defecte, mamă”, a încercat bărbatul să aplaneze conflictul, dar asta nu a calmat-o pe mama sa. Într-un final, femeia s-a calmat și s-a așezat, asistând la nuntă. 

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

Cea mai „obraznică” avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! E superpasionată de sport

Andreea Rosca
+45 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează