GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EXTERNE

Donald Trump și-a înmormântat fosta soție pe terenul său de golf pentru a „fenta” plata taxelor

Donald Trump / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Donald Trump / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 15:10 / Actualizat luni, 01 august 2022 15:44

Donald Trump (75 de ani), fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, a luat hotărârea de a-și îngropa fosta soție, pe Ivana Trump, pe terenul său de golf din New Jersey.

De mai bine de un deceniu plănuia Donald Trump să construiască un cimitir de 1.000 de morminte pe respectivul teren de golf, aflat în proprietatea sa. Tot acolo, în 2012, controversatul afacerist a vrut să ridice un mausoleu. Ulterior, s-a răzgândit, luând decizia de a pune bazele unui „cimitir privat de familie cu 10 parcele”.

Așa se explică motivul pentru care Trump a recurs la această decizie stranie în privința fostei soții. Conform codului fiscal din New Jersey, un cimitir este scutit de plata oricăror taxe sau impozite fiscale.Afacerea lui Trump, care de mult timp intenționa să ridice un cimitir în acea zonă, beneficiază, astfel, de o scutire de taxe, ipostază care e pe placul fostului președinte din SUA, notează Business Insider

Ivana Trump a încetat din viață pe 14 iulie

Ivana Trump, cea care a fost prima soție a președintelui Donald Trump, a încetat din viață pe 14 iulie, la vârsta de 73 de ani, în urma rănilor suferite în zona trunchiului ca urmare a unui accident casnic. Poliția a confirmat că fosta parteneră a lui Donald Trump a fost găsită fără suflare pe scări, în apartamentul ei din Manhattan, și că n-au existat suspiciuni privind o presupusă crimă.

Citește și alte știri de actualitate:

Șoc în Spania! Shakira primește o lovitură dură, după despărțirea de Pique: riscă 8 ani de închisoare!

Un fost jucător de la Dinamo Kiev și Maccabi Haifa, omorât în războiul din Ucraina

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
Draconian
Draconian  •  01 August 2022, 21:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  01 August 2022, 20:05

Unul dintre cei mai slabi presedinti din istoria Americii, chiar mai slab decit Bush Jr sau Nixon.

elgabri
elgabri  •  01 August 2022, 16:54

Sunt uimit cum globalistii nu l au acuzat pe Trump de crima !?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează