GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONCURS

FOTO Un fotbalist român care a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid participă la „Insula Iubirii” în Spania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 12:43 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 13:53

Ajuns la 22 de ani, Nicușor Craiu e liber de contract și își încearcă norocul în televiziune, alături de frumoasa lui iubită.

Trecut pe la juniorii lui Rayo Vallecano, Real Madrid și Villarreal, dar și pe la FC Voluntari și polonezii de la Ursus Varșovia, Craiu e liber de contract din vara lui 2020. Stabilit în Spania, Nicușor Craiu și iubita lui, un fotomodel spaniol, vor participa la „Insula Insula”, o emisiune foarte populară din Spania.

+8 FOTO

Cei doi vor fi unul dintre cele patru cupluri care-și vor testa relația pentru a vedea dacă pot avea un viitor împreună și dacă pot rezista tentațiilor.

Cine e Nicușor Craiu

Considerat a fi un junior extrem de talentat, Craiu a avut probleme cu accidentările și nu a ajuns la potențialul maxim. Acesta a ajuns la 12 ani la juniorii lui Real Madrid, după ce a impresionat la Rayo Vallecano.

„La Rayo, în primul sezon am marcat 79 de goluri, un record pentru club, iar în al doilea an am jucat la o categorie mai mare de vârstă şi am ieşit din nou golgeter. La Real am ajuns în vară, după ce tatăl meu refuzase o ofertă de acolo mai înainte, considerând că nu era timpul să fac acest pas.

Eram atacant, dar acum sunt mijlocaş. Antrenorul mi-a zis că viitorul meu este acest post pentru că sunt puternic fizic şi pot trage după mine întreaga echipă. Marii fotbalişti ai lumii au evoluat şi ei pe acest post. Eu vreau să evoluez pentru naţionala României şi, dacă voi fi convocat, voi da totul pentru ţara mea pentru că, până la urmă, sunt român”, spunea Nicușor în 2010.

+8 FOTO

Citește și: 

Răsturnare în telenovela momentului! Wanda Nara și gestul lui Mauro Icardi care a schimbat totul: „N-am mai primit niciodată așa ceva. Te iubesc!”

Vedeta din Romania care s-a luat în brațe cu Neymar pe stadion: „Îmi trimit copilul să joace la Paris"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
853246084756615
Marcel Popa  •  27 Octombrie 2021, 17:09

Nici nu știi ce sa zici de Craiu asta ,a jucat la tot mapamondul dar nu mai are echipa din 2020.Acidentat la ce?

narcis_ny
narcis_ny  •  27 Octombrie 2021, 15:01

Este vorba despre Insula Tentatiilor, Insula Iubirii are alt format.

dora
dora  •  27 Octombrie 2021, 14:03

L-a ”rupt” iubita si pe ăsta !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează