GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO O cântăreață celebră a șters repede poza în care apărea goală pe Instagram. Dar a devenit virală: „A fost cenzură?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 08:43 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 19:41

Cântăreața a publicat pe Instagram un nud complet care, la scurt timp, a dispărut de pe rețeaua de socializare. Lăsându-i pe mulți să se întrebe: nu a vrut să posteze imaginea sau a fost cenzura Instagramului?

María Rodríguez Garrido, cunoscută muzical ca „La Mala”, are peste 941.000 de adepți pe contul ei de Instagram. Autoarea  Iberian Luxury, Alevosía, Malamarismo, Dirty Bailarina, Bruja și MALA și-a obișnuit urmăritorii cu imagini la limită, dar e posibil ca acum să fi exagerat. 

Răsfoiește galeria foto să vezi poza, dar atenție, imaginea este necenzurată! 

+13 FOTO

foto: Instagram @malarodriguez

Răsfoiește și alte galerii foto: 

GALERIE FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  30 Ianuarie 2024, 02:25

Sport, nenicule, nu gluma...

3396799790395833
Marian Berbece  •  07 Noiembrie 2020, 12:00

Cand nu aude nimeni de tine, pui poze in fundu gol pe retele de socializare, sigur or sa auda asa, ce conteaza ca nu te-a auzit nimeni cantand?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează