GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

Cosmin Olăroiu investește 24 de milioane de euro într-o afacere din România! Cine e adevăratul patron: „E profitul lui, banii merg la el”

Cosmin Olăroiu (51 de ani) +2   FOTO
Cosmin Olăroiu (51 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 18:56 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 21:06

Cosmin Olăroiu (51 de ani), care a câștigat titlul în campionatul Chinei în 2020, cu Jiangsu FC, va inaugura un ansamblu rezidențial la malul mării, în această vară.

În total, Cosmin Olăroiu a câștigat din salarii aproximativ 60 de milioane de euro, iar antrenorul a investit în imobiliare. Folosindu-se de firma STEDA, la care tehnicianul este acționar principal, Cosmin Olăroiu a decis să își implice inclusiv fiul în afacere. În vara lui 2021, se va finaliza construcția unui ansamblu rezidențial în stațiunea Mamaia, care l-a costat pe Olăroiu aproximativ 24 de milioane de euro. Alături se află Hotel IAKI, deținut de Gheorghe Hagi.

Dani Olăroiu, adevăratul patron

Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că singurul său rol în această afacere este acela de purtător de cuvânt, patron fiind fiul său, Dani. 

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la adevăratul patron. Din ce câştig, eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine. La fiul meu (n.r. Dani Olăroiu)”, a spus Olăroiu, conform Look Sport.

Jiangsu FC, fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu, s-a desființat

Jiangsu FC se afla din 2015 în proprietatea grupului de business Suning Holdings, de care aparține și Inter Milano. Campioana en-titre a Chinei și-a schimbat recent numele, din Jiangsu Suning în Jiangsu FC, la cererea Asociației Chineze de Fotbal.

Cosmin Olăroiu s-a despărțit în luna februarie de Jiangsu FC, după aproape 3 ani petrecuți la echipa din China. Olăroiu a scris istorie în China, cucerind primul titlu din istoria lui Jiangsu. Nu a continuat la club din cauza problemelor financiare cu care acesta se confrunta.

Echipa nu-și mai poate continua activitatea. Deși în ultimele luni clubul a încercat să găsească noi investitori, echilibrul financiar nu a mai fost găsit. Astfel, vă anunțăm cu regret că echipa va înceta să existe. Decizia are efect imediat

Comunicat Jiangsu FC

89 de meciuria jucat Jiangsu FC sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Bilanț: 44 de victorii, 27 de egaluri și 18 înfrângeri

VIDEO. Cosmin Olăroiu, detaliu neștiut: „M-a chemat președintele Federației Chineze și am avut o discuție cu el”

Citește și alte știri de actualitate:

Imagini inedite cu Adrian Mutu » „Briliantul” a mers la munte și i-a luat prin surprindere pe juniorii unei echipe de fotbal

Haaland și Sancho, ironizați după ce s-au antrenat cu cea mai sexy atletă: „De aceea nu pleacă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
valentindragobete
valentindragobete  •  06 Martie 2021, 15:08
Postat de valentindragobete pe 06 Martie 2021, 15:06

Bag sama ca voiai sa-l preiei si tu, motiv pentru care ai si strâns vreo 25 de meleoane de scoici de pe malul bălții da' n-a vrut statu' sa ti-l dea pe scoici !

Era un mic detaliu facut public pentru # bridges 21:57

valentindragobete
valentindragobete  •  06 Martie 2021, 15:06

Bag sama ca voiai sa-l preiei si tu, motiv pentru care ai si strâns vreo 25 de meleoane de scoici de pe malul bălții da' n-a vrut statu' sa ti-l dea pe scoici !

leu.mr
leu.mr  •  06 Martie 2021, 13:33

Greu de inteles cum de a ales sa investeasca in cloaca de Mamaia in loc de Grecia, Turcia, Spania, SUA sau chiar Dubai, etc...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează