GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Parcurile din București au fost închise, din cauza pandemiei de COVID-19. Imaginile dezolante cu Arena Națională sub lacăt

48 de parcuri există în București +11   FOTO
48 de parcuri există în București

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 08:05

Toate parcurile din București vor fi închise începând de astăzi, sâmbătă, 28 martie, ca măsură de prevenție pentru COVID-19.

+7 FOTO

Numărul cazurilor de coronavirus avansează în România, iar autoritățile iau în calcul noi decizii prin care pot să combată răspândirea virusului.

Parcurile din București, închise din cauza coronavirus

Potrivit TV Digi24, poliția locală va avea grijă să blocheze accesul în parcurile Capitalei, conform unei decizii luate vineri seara de comitetul municipal pentru situații de urgență.

  • Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: vineri, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 pe teritoriul României a ajuns la 1.292263 de cazuri noi față de ziua precedentă. Până în momentul de față 115 persoane au fost declarate vindecate și externate. 26 persoane au decedat.

Cum te infectezi, cum se răspândeşte coronavirus și ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre coronavirus:

Japonia uimește lumea! Ce secret poate avea în lupta cu coronavirusul? Takayuki: „Aşa am fost educaţi”

CORONAVIRUS. Ultima oră » Noul bilanț: 263 de cazuri noi + 115 persoane declarate vindecate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează