GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Polițista din Covasna care face furori pe circuit: „Sunt vitezomană, dar în traficul de zi cu zi mă temperez”

Polițista din Covasna care face furori pe circuit. Foto: Instagram @cristianadanci +11   FOTO
Polițista din Covasna care face furori pe circuit. Foto: Instagram @cristianadanci

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 14:21 / Actualizat marti, 30 mai 2023 16:20

Cristiana Danci are 31 de ani, lucrează la Poliția din Covasna, dar e și pilot de raliu. La muncă e preocupată  ca toată lumea să respecte legile, dar pe circuit spune că se transformă într-o „bestie”. 

Tânăra polițistă Cristiana Danci este angajată la Direcția de ordine publică la IPJ Covasna. Dincolo de meseria ei, Cristiana are o mare pasiune pentru raliuri, pasiune pe care a descoperit-o acum patru ani de zile. 

„Aventura mea în automobilism a debutat în 2019 din curiozitate, am participat cu mașina personală la o cursă, am vrut să văd dacă mă pricep să conduc. Am ieșit atunci pe locul 5 și mi-am dorit să continui, să-mi îmbunătățesc timpii. Sunt genul de femeie care întoarce capul după mașini, nu după bărbați”, a declarat Cristiana, conform Prosport

Cristiana Danci. Foto: Instagram @cristianadanci
Cristiana Danci. Foto: Instagram @cristianadanci
Cristiana Danci. Foto: Instagram @cristianadanci
Cristiana Danci. Foto: Instagram @cristianadanci
Cristiana Danci. Foto: Instagram @cristianadanci
+7 FOTO

Polițista Cristiana Danci: „Am luat și amenzi în trafic, dar mi-am asumat”

Chiar dacă pe circuit apasă accelerația la maximum, în trafic, Cristiana Danci are mare grijă să respecte viteza legală, însă, la un moment, a încălcat legea și recunoaște că a fost amendată. 

„Am avut incidente în trafic, nu foarte grave, dar m-au ajutat să capăt experiența pe care o am acum. Am luat și amenzi în trafic, dar mi-am asumat, sunt foarte corectă. Sunt vitezomană, dar în traficul de zi cu zi mă temperez. Îmi iau doza de adrenalină doar la curse. Logo-ul de pe mașină «Beast mode on» mi se potrivește. Când urc la volan pentru o cursă, totul în mine se transformă și sunt ca o bestie, eu și mașina”, a mai spus ea.

La prima etapă a Women Rally 2023, Cristiana Danci a ocupat locul 1 la Clasa 1, cu Seatul ei Leon. Ea a scos timpi buni și a terminat pe poziția a cincea la FWD și a ocupat locul 8 în clasamentul general.

Ce spun colegii de la poliție ai Cristianei Danci despre pasiunea ei

Cristiana Danci e foarte împlinită și cu meseria pe care o are la poliție, mai ales că mulți dintre colegii ei o susțin și pe circuit. Colegii și șefii de la Direcția de ordine publică la IPJ Covasna sunt mereu alături de ea. 

„Simt că este locul unde trebuie să fiu, am alături un partener patruped, executăm misiuni de stabilirea ordinii publice, îmi place să ajut, să fiu în slujba cetățeanului. 

Am avut parte de incidente, fiecare zi e diferită. Bărbații se liniștesc mai repede când apare o femeie la intervenție, apelează la bunul simț, încearcă să fie mai drăguți, chiar dacă ei sunt vinovați. Colegii din Politie mă susțin, conducerea mă ajută, mai ales când merg la competiții, colegii mi-au oferit inclusiv zile libere”, a încheiat ea.

Citește și:

Lukaku se iubește cu o vedetă din lumea rapului! Au apărut împreună la nunta lui Lautaro Martinez

Un jucător de națională a fost pus pe lista de transferuri după ce a făcut sex pe teren cu un model Playboy

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Daniel1959
Daniel1959  •  31 Mai 2023, 06:58

Asta este politia noastra se remarca prin tot felul de pitipoance "incendiare" in tot felul de domenii virale valabil si pentru "domni" La treaba "tovarasi" rezolvati prin preventie macar 10% din cazurile de rapiri violuri disparitii batai intre clanuri furturi etc. In rest numai de bine !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează