GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVORȚ

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 23:18 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 20:30

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost foarte discret de când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ieșit în presă în repetate rânduri, după ce a devenit limpede că Reghecampf nu vrea să mai continue căsnicia. A explicat ce condiție unică a pus Reghecampf pentru divorț și l-a atacat direct pe soțul ei pentru despărțire. 

Astăzi, pe contul de Instagram, Reghecampf a oferit primul său răspuns. A postat o imagine pe care stătea următorul mesaj: „Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea”. 

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”
DESPĂRȚIRE
Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”
  • După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat săptămâna trecută că se desparte de Anamaria Prodan. 
  • Antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, alături de care va avea și un copil, ceea ce a dus la destrămarea actualei căsnicii. 

Ce mai poate Reghecampf fără Anamaria Prodan?

Ruptura dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ridică un mare semn de întrebare în privința modului în care antrenorul va mai atinge nivelul pe care l-a avut atunci când soția sa l-a sprijinit, ca impresar, dar și prin alte mijloace, să aibă rezultate. Știrea în sine, despre separarea celor doi, ține mai degrabă de presa mondenă. 

„Mai bine, gura mică!
RELAȚIE
„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Totuși, divorțul lor ridică un foarte mare semn de întrebare și în privința modului în care Laurențiu va mai reuși sau nu să atingă performanțele pe care le-a avut, ca tehnician, în trecut, atunci când a avut-o alături pe soția sa. Anamaria Prodan a jucat un rol important, din calitatea de persoană extrem de influentă în fotbalul românesc.

+45 FOTO

La toate nivelurile, prin rețeaua de relații pe care și-a dezvoltat-o: prieteni buni și foarte buni în rândul oamenilor de afaceri care dețineau cluburi de fotbal în primele două eșaloane, un număr impresionant de fotbaliști pe care îi avea sub contract, dar și prietenii mari și foarte mari cu oameni puternici inclusiv din interiorul FRF și LPF. 

De fapt, crearea lui Reghecampf ca antrenor i-a aparținut aproape în exclusivitate Aneimaria, care în primăvara lui 2009 a reușit să-l instaleze "principal" la două cluburi de Liga a 2-a: CS Buftea și Sportul Snagov. 

La ambele, Anamaria Prodan avea o influență mare, mai ales datorită amiciției cu primarii celor două localități: Ion Stoica și Apostol Mușat. Citește toată analiza despre impactul pe care problemele personale l-ar putea avea asupra carierei lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: 

Anamaria Prodan, comunicat după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorț: „O să-l ajutăm!”

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf: „Un bărbat care pleacă e unul slab!” + L-a comparat cu un „şoarece” » Ce a spus despre bârfele privind presupusele ei infidelităţi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
170390895284638
Aurica Cristoreanu  •  24 Octombrie 2021, 15:45

Mai mare rușinea, ca ea să se agațe de fostul ei soț! Și ea s-a comportat la fel față de prima soție a lui Reghe! Așa că : Cu ce mână dai, cu aia și iei..!! NU contează câți bani sunt la mijloc, important este ca el să fie fericit, mai ales că în ultimul timp mi s-a părut că Ana Maria este o persoană foarte fitoasa și plină de pretenții! Dacă ar fi fost tot timpul alături de Reghe, altfel ar fi stat situația între ei!

518396918348499
Viorica Alexandru  •  24 Octombrie 2021, 11:38

Prodan este o *** careia banii nu i-au folosit sa se educe....obrazul gros ramane gros... ***? ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hofer
hofer  •  24 Octombrie 2021, 09:24

No ia sa vedem cand va spune Impresara cum se trucau meciurile in Jermania?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează