GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Mărturia unui pilot rus capturat de Ucraina: „Am pierdut deja acest război. Nu mai urmați ordinele criminale!”

Pilotul rus Krishtop Maxim Sergeevich a fost capturat pe 6 martie de armata Ucrainei +14   FOTO
Pilotul rus Krishtop Maxim Sergeevich a fost capturat pe 6 martie de armata Ucrainei

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 22:08 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 22:34

Pilotul rus Krishtop Maxim Sergeevich, capturat pe 6 martie de armata Ucrainei, aflat în prezent în custodia armatei lui Zelenski, a transmis un mesaj preluat rapid de presa de pe tot mapamondul.

Mai mulți prizonieri de război, printre care și locotenent-colonelul rus Krishtop Maxim Sergeevich, au fost interogați de militarii ucraineni despre atrocitățile comise de armata lui Vladimir Putin de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. E și cazul unui pilot care a scăpat cu viață după ce avionul de luptă pe care-l pilota a fost doborât de armata Ucrainei. Acesta le-a cerut scuze ucrainenilor pentru „crimele sale teribile”.

„Vreau să vă prezint scuzele pentru crimele mele teribile. Cer iertare întregului popor ucrainean pentru nenorocirea pe care i-am adus-o.

Voi face tot ce-mi stă în putere pentru a pune capăt acestui război cât mai repede posibil și pentru a-i aduce în fața justiției pe cei responsabili de acest genocid”, a transmis pilotul rus, cel care a recunoscut că a lansat zeci de bombe FAB-500 pe teritoriul Ucrainei. 

Vitali Klitschko, amintiri șocante din copilăria petrecută în U.R.S.S: „Îmi spălaseră creierul. Trebuia să scriu zilnic asta”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Vitali Klitschko, amintiri șocante din copilăria petrecută în U.R.S.S: „Îmi spălaseră creierul. Trebuia să scriu zilnic asta”

Pilot rus capturat de Ucraina: „Am pierdut deja acest război”

În continuare, acesta și-a îndemnat companionii să se retragă de urgență din Ucraina și să iasă cât mai rapid dintr-un război „pe care Rusia l-a pierdut deja”.

„Invazia unui oras atât de mare precum Kievul este inutilă și va duce la pierderi uriașe de vieți omenești de ambele părti și la distrugeri uriașe. Vă îndemn să nu mai urmați ordinele criminale, să nu mai luptați și să nu mai ucideți civili. Puteți vedea că am pierdut deja acest război”, a transmis acesta, conform Business Insider.

Conform informațiilor publicate de Ministerul Apărării din Ucraina, aproximativ 12.000 de soldați ruși și-ar fi pierdut până acum viața în timpul invaziei rusești din Ucraina. Cifrele nu au fost confirmate de Kremlin.

FOTO / Imagini tulburătoare surprinse în războiul din Ucraina

+10 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Vitali Klitschko, amintiri șocante din copilăria petrecută în U.R.S.S: „Îmi spălaseră creierul. Trebuia să scriu zilnic asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
661912048339869
Toma Gheorghe  •  14 Martie 2022, 09:52
Postat de ionica007 pe 13 Martie 2022, 08:46

...:) Infantilismul propagandei este absolut...:) Oare care este categoria de public care inghite asa ceva?!...:) Nu spun eu, fiindca iarasi imi dati ''pauza''...:)

Sunt destui care ânghit așa ceva stai liniștit, la noi cică proștii sunt cel puțin câte doi pe un loc :))). Daaaa, sunt penibili cu propaganda asta pro ukraina atât de ieftină

661912048339869
Toma Gheorghe  •  14 Martie 2022, 09:48

După ce prizonierii ruși sunt torturați de ukraineni spun orice li se cere ....., fac propagandă cu bieții prizonieri după ce îi torturează, dar întrun final rușii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

5582502415111852
Cristian Croitoriu  •  13 Martie 2022, 19:51
Postat de kensan.gmm pe 13 Martie 2022, 12:10

Culmea ca peste TOT pe internet sunt doar acesti rusi capturati,dar nimic de ucrainieni? ucrainienii astia sunt niste dumnezei sau cum? nu mor si nu sunt capturati?

folosirea prizonierilor in scopuri de propaganda e considerata crima de razboi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close