GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  HOLLYWOOD

„Paranoia, realități deformate. I-a șocat pe medici!”. Dezvăluiri terifiante despre ultimul an din viața lui Robbie Williams: „Simt că nu mai sunt eu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 11:20 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 11:36

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, în dormitorul său, când avea vârsta de 63 de ani. În „Robin's Wish”, regizorul Tylor Norwood descrie lupta pe care actorul o purta cu o boală neurodegenerativă, o demență progresivă, notează Marca. 

„Vă dați seama ce suferință a simțit când a văzut că mintea sa se dezintegrează?”, întreabă Susan Schneider Williams, soția lui Robin Williams în documentar. 

Regizorul Shawn Levy, care a lucrat cu actorul la ultimul său film, O noapte la muzeu 3, a explicat că „Robin era foarte frustrat. Îmi amintesc că mi-a spus: «Parcă nu sunt eu. Nu știu ce se întâmplă cu mine». Am filmat timp de o lună și era evident că e ceva în neregulă cu el. Mintea lui nu mai lucra la aceeași viteză. Scânteia i se dusese. Am fost nevoiți să refacem câteva scene pentru a ne adapta, am muncit mai mult, dar aș fi făcut orice pentru Robin”. 

Soția Susan dezvăluie că „în ultimul an de viață, Robin a simțit paranoia, insomnie, realități deformate și un carusel de speranțe și disperare. Abia la autopsie, doctorii și-au dat seama că avea demență progresivă, unul dintre cele mai dure cazuri pe care le văzuseră medicii”. 

Alte știri extrasport:

Cum e posibil așa ceva?! Cele mai ciudate imagini de pe internet: nimeni nu-și explică de ce au fost făcute!

27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close