STIRI EXTRASPORT  ·  HOLLYWOOD

„Paranoia, realități deformate. I-a șocat pe medici!”. Dezvăluiri terifiante despre ultimul an din viața lui Robbie Williams: „Simt că nu mai sunt eu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 11:20 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 11:36

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, în dormitorul său, când avea vârsta de 63 de ani. În „Robin's Wish”, regizorul Tylor Norwood descrie lupta pe care actorul o purta cu o boală neurodegenerativă, o demență progresivă, notează Marca. 

„Vă dați seama ce suferință a simțit când a văzut că mintea sa se dezintegrează?”, întreabă Susan Schneider Williams, soția lui Robin Williams în documentar. 

Regizorul Shawn Levy, care a lucrat cu actorul la ultimul său film, O noapte la muzeu 3, a explicat că „Robin era foarte frustrat. Îmi amintesc că mi-a spus: «Parcă nu sunt eu. Nu știu ce se întâmplă cu mine». Am filmat timp de o lună și era evident că e ceva în neregulă cu el. Mintea lui nu mai lucra la aceeași viteză. Scânteia i se dusese. Am fost nevoiți să refacem câteva scene pentru a ne adapta, am muncit mai mult, dar aș fi făcut orice pentru Robin”. 

Soția Susan dezvăluie că „în ultimul an de viață, Robin a simțit paranoia, insomnie, realități deformate și un carusel de speranțe și disperare. Abia la autopsie, doctorii și-au dat seama că avea demență progresivă, unul dintre cele mai dure cazuri pe care le văzuseră medicii”. 

Alte știri extrasport:'Te-am căutat toată pădurea', îi scria disperat copilul de 15 ani mamei lui, într-un SMS. Lenuţa nu i-a mai răspuns copilului niciodată. Înfiorător ce au descoperit polițiștii
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul de la Ostrava
Digi 2
14:30 Fotbal, Cupa României
Metaloglobus - Petrolul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor
Real Madrid - Șahtior Donețk
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor
Red Bull Salzburg - Lokomotiv Moscova
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Bayern Munchen - Atletico Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Ajax - Liverpool
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Inter - Monchengladbach
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Manchester City - FC Porto
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1