GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FOTO

Fotografie inedită cu soția româncă a patronului Ferrari și Zlatan Ibrahimovic! Romina Gingașu cunoaște multe vedete

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 15:02 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 15:20

Soția româncă a patronului Ferrari, Romina Gingașu, a cunoscut prin intermediul soțului ei, Piero Ferrari (77 de ani), o mulțime de celebrități, actori, actrițe, cântărețe, dar și sportivi. Printre fotbaliștii pe care i-a întâlnit față în față se numără și Zlatan Ibrahimović, care și-a anunțat ieri retragerea.

Pe contul oficial de Instagram, unde are peste 4.700 de urmăritori, Romina Gingașu a distribuit o fotografie inedită cu ea și Zlatan Ibrahimović. Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, animal print, soția lui Piero Ferrari apare cu zâmbetul pe buze lângă celebrul fotbalist, care zâmbește și el către aparatul de fotografiat.

Imaginea cu cei doi pare să fie făcută undeva la malul mării sau al oceanului, pe un iaht. „Cel mai tare! Zlatan Ibrahimović ”, a notat Romina Gingașu în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Aceasta l-a și etichetat în poză pe fotbalist, însă acesta nu i-a dat like, nu a apreciat postarea până acum. (vezi imaginea în galeria foto)

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Printre vedetele pe care Rominca Gingașu le-a cunoscut de când e soția lui Piero Ferrari se numără și celebrul cântăreț Al Bano, Romina Power, care le-a și cântat la nuntă, Kylie Jenner, actorul John Kerry, fostul fotbalist David Bechkam, Kris Jenner, dar și miliardarul Ion Țiriac, alături de care ea și soțul ei au petrecut de Paște, în România, la Poiana Brașov.

Cine e românca Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari

Romina Gingașu e româncă originară din București. Aceasta a avut o relație acum câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj. Mulți s-au întrebat cum a ajuns într-o relație cu Piero Ferrari, care are aproape dublul vârstei ei.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».

Romina Gingașu (dreapta), soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Rominca Gingașu: „Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață”

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală. Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta. Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze... Din punct de vedere financiar, legal”, a explicat Romina Gingașu la Digi FM.

FOTO Daniel Pancu s-a întors la femeia pe care a iubit-o în urmă cu 18 ani » Cei doi s-au căsătorit: „Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă”

GALERIE FOTO Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ArchBishop
ArchBishop  •  07 Iunie 2023, 07:41
Postat de ArchBishop pe 06 Iunie 2023, 16:50

Iar pe noi ne intereseaza asemena ***, pentru ca...?

Băi oameni buni (defapt răi, dar trecem peste), ia căutați voinin DEx cuvântul "***" și explicați-mi, cu subiect și predicat, ce e "vulgar sau jignitor" la acesta. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romaad
romaad  •  06 Iunie 2023, 21:07

Sunteti absolut penibili cu "patronul" Ferrari in sus, in jos... Omul are si el undeva la 4-5% din actiuni, asta nu il face nicidecum patronul Ferrari. Poate doar in visele voastre

Orangegoblin
Orangegoblin  •  06 Iunie 2023, 20:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează