GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BRAZILIA

VIDEO „Dințos” la microfon » Ronaldinho și-a lansat primul videoclip din noua aventură în industria muzicală

Ronaldinho a lansat prima piesă
Ronaldinho a lansat prima piesă

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 15:37 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 15:47

Ronaldinho (41 de ani) a șocat lumea fotbalului după anunțul arestului său la începutul anului trecut. Acesta folosise un pașaport fals pentru a intra în Paraguay, asfel că a fost reținut de autoritățile sud-americane timp de o lună. 

La mai bine de un an după incident, Ronaldinho s-a lansat oficial în industria muzicii. 

În urmă cu mai multe luni acesta anunța înființarea trupei „Tropa do Bruxo”, alături de câțiva prieteni. Nu a durat mult pentru a lansa și prima lor piesă, „O Segredo do Feijao”, o melodie cu un ritm clasic sud-american de samba. 

Ronaldinho, cu zâmbetul pe buze în videoclip

„O samba bună nu are secrete” a fost mesajul lui Ronaldinho pe instagram la anunțul noii piese care poate fi ascultată atât pe Youtube cât și pe Spotify. La fel ca pe terenul de fotbal, fostul balon de aur se distrează și cântă cu zâmbetul pe buze. 

Dinho s-a retras din fotbal în 2018, ultima echipă la care a evoluat fiind Fluminense de care s-a desparțit în vara lui 2016. FC Barcelona și AC Milan sunt marile echipe cu care a cunoscut gustul performanțelor fostul fotbalist.

VIDEO. „O Segredo do Feijao”, piesa cântată de Ronaldinho

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Buffon nu renunță! Portarul de 43 de ani va semna cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare

Turneu încheiat pentru un star de la Euro! Verdict crunt al doctorilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează