GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GSP LIVE

VIDEO + FOTO Robert Niță a provocat-o în direct pe prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1: „Asta e o discuție privată”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 10:16 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 11:43

Roxana Ghiorghian a fost invitata de azi a lui Costin Ștucan la GSP LIVE. Prezentatoarea știrilor din sport de la Antena 1 a vorbit despre pasiunea ei pentru sport, dezvăluind că în copilărie era fana celor de FCSB.

„Tata ține cu Steaua, actuala FCSB. Mi-a fost insuflată pasiunea asta. Acum sunt imparțială.  Dar prima dată pe stadion am fost în facultate, la un meci al Rapidului, în Giulești. Era Alexa antrenor. Pe Ghencea nu am fost. M-am uitat cu sufletul la gură la meciul FCSB – Dinamo 6-0”, a mărturisit Roxana la GSP LIVE.

+29 FOTO

VIDEO Robert Niță a încercat s-o pună în dificultate pe Roxana Ghiorghian 

Într-un comentariu postat în timpul emisiunii pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, Robert Niță, fostul atacant de la Rapid, a încercat s-o pună în încurcătura pe Roxana.

„Care e primul 11 al oamenilor de fotbal care au căutat-o de când a debutat? Sau măcar rezervele”, a fost provocarea lui Niță, la care Roxana nu a vrut să răspundă.

Nu o să răspund la întrebarea asta. Primul 11 nu o să-l fac și nici nu o să spun dacă am fost căutată. Dacă ar fi așa, ar fi o discuție privată. De ce să o facem publică?

Pot spune că atunci când eram redactor la un site, unde aveam doar numele trecut ca autor, fără poză, oamenii caută și te găsesc. Dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Roxana.

Ulterior, Niță a revenit: „Este primul invitat pe care nu poți să-l provoci. Nu poți să scoți nimic de la invitata ta. Este secretoasă”.

Îmi place Edi Iordănescu pentru că este impunător, îmi place și Șumudică pentru că face show.  Ca fotbalist, îmi palce Cristiano Ronaldo. Îmi place că e muncitor și că nu a renunțat la visul lui
- Roxana Ghiorghian

+29 FOTO

Am făcut patru ani de arte marțiale, Qwan Ki Do. M-au disciplinat. Am făcut-o din pasiune, pentru mine. Am fost la raliuri și vreau să sar cu parașuta. Am cochetat cu boxul, mă duceam la sală cu băieții
Roxana Ghiorghian 

Vezi și: 

Ramona Olaru și-a recunoscut pasiunea pentru Dinamo: „Eram îndrăgostită de un fotbalist”

Fosta soție, reacție tulburătoare după ce a aflat că Hulk i-a lăsat nepoata însărcinată: „Îmi știa slăbiciunile”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
imgb
imgb  •  10 Octombrie 2021, 00:36

O fata fina Roxana....chiar , de ce le-ar raspunde la toti imbecilii !

rav410wrc
rav410wrc  •  07 Octombrie 2021, 22:45

Tipic, stiri de "Top" din sportul romanesc :(

10209243253739819
Cristi Ionita  •  07 Octombrie 2021, 13:03

Primul comentariu. Yey! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează