GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONFLICT

S-au împăcat Ilie Năstase și Ioana Simion? Mesajul transmis de fostul jucător de tenis

Ilie Năstase și Ioana Simion +19   FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 12:57 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 14:56

Ilie Năstase și Ioana Simion ar fi trecut peste scandalul izbucnit acum aproximativ o săptămână, când fostul jucător de tenis a fost acuzat că și-a bătut soția.

Cel puțin așa susține Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show de la postul Antena Stars. Acesta susține că a discutat cu Ilie Năstase, care i-ar fi transmis că s-a împăcat cu soția sa.

Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana”, a declarat Dan Capatos, însă informația nu a fost până în acest moment confirmată de Ilie Năstase sau Ioana Simion.

Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana Simion

„Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. 

M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, a povestit Ioana Simion în seara zilei de 8 ianuarie, când a avut loc incidentul.

Prima reacție a lui Ilie Năstase a surprins: „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte”.

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase: 

De ce Ioana Simion nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Are condamnare, ar fi urât”

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2811694042434830
Sorin Neagoe  •  14 Ianuarie 2021, 21:28

Înțeleg că sunt persoane cărora le pasă , că altfel nu s-ar aborda acest gen de subiecte... abstractă chestie.

10214076405138755
Costinean Mircea  •  14 Ianuarie 2021, 21:23

"Dragostea" cere sacrificii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează