GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Sarah, fiica Anamariei Prodan, spaima șoselelor: „Un polițist mi-a luat carnetul, dar l-am iertat”

Sarah Dumitrescu. Foto: Instagram +49   FOTO
Sarah Dumitrescu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 12:51 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 12:51

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a rămas de curând fără carnetul de conducere, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Baschetbalista l-a recuperat rapid și spune că l-a iertat pe polițistul care i-ar fi făcut o nedreptate.

Sarah Dumitrescu conduce o mașină de lux achiziționată de mama ei și de curând a avut probleme cu poliția. Un agent de la rutieră i-a luat permisul după ce aceasta ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Blondina susține că situația nu a fost așa și a depus contestație, astfel că a primit carnetul de conducere înapoi.

+45 FOTO

Sarah Dumitrescu: „Un polițist mi-a luat carnetul, dar l-am iertat”

Un polițist mi-a luat de curând carnetul, dar l-am iertat pentru că mi l-a dat înapoi până la urmă. Eu nici măcar nu am fost de vină. El a zis că am trecut pe roșu, dar nu am trecut pe roșu! 

Am avut dreptate, era la o intersecție, era verde și între timp s-a făcut roșu. Acum, recent, s-a întâmplat, dar a recunoscut și el a că a greșit”, a dezvăluit Sarah Dumitrescu, pentru Click.

Sarah Dumitrescu își dorește un BMW: „Mama crede că e prea rapidă pentru mine”

Fiica Anamariei Prodan conduce mașinile mamei sale, însă dezvăluie: „Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc această mașină. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să îl iau de la ea... dar eu, personal, vreau un BMW I8. După ce semnez cu noua echipă, ăsta e primul lucru pe care mi-l cumpăr”.

După ce a terminat liceul, Sarah Dumitrescu a primit din partea mamei sale un Porsche Cayenne, însă nu-l mai are, pentru că a făcut accident în Statele Unite ale Americii.

Anamaria Prodan este impresara fiicei sale

Sarah Prodan Dumitrescu este baschetbalistă în Statele Unite ale Americii, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. În toamna anului trecut, fiica Anamariei Prodan a fost operată la genunchi și a făcut recuperare timp de șase luni. Acum, jucătoarea de baschet așteaptă să semneze cu o nouă echipă, iar mama ei se ocupă de cariera sa sportivă.

Aștept să-mi semnez noul contract la următoarea echipa și mașina este prima pe listă! Nu știu încă cu ce echipă voi semna, alegem țara ușor-ușor. În umătoarele luni, vom ști mai multe. Mama este impresarul meu”, a fiica Anamariei Prodan.

+45 FOTO

Citește și:

De ce nu are iubit baschetbalista Sarah Dumitrescu, fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, îndrăgostit lulea de un fotomodel! Cine e tânăra care l-a cucerit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
naxxar
naxxar  •  24 Martie 2023, 20:39

L-ai iertat de ceva BTS sau care e faza?

2022bigbaba
2022bigbaba  •  24 Martie 2023, 18:20

De ce astepti cu nerăbdare sa semnezi “contractul” , crezi ca ești foarte buna jucătoare? Deabea joci și ai average 2.7 . Cind ai înscris 12 ați pierdut la diferența de 40 de puncte. Speri la wnba? Nu cu cv-ul tău și nici nu cred ca stau la coada universitatile sa te semneze pe tine in al patrulea an de college venind după accidentare. Spring break la semafor in România?

mosTireac
mosTireac  •  24 Martie 2023, 17:27

45 de poze? Ce a făcut fata asta pentru sportul românesc, ca să ajungă într-o publicație sportivă?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează