GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

galerie foto Scandal în Miami: „Bătaia dintre Pique și fratele Shakirei a fost oprită doar de intervenția Poliției”

Gerard Pique a fost în Miami pentru a-și vizita copiii, pe Sascha și Milan, care stau cu mama lor, Shakira. Doar că vizita catalanului s-a încheiat mai repede decât era de așteptat. +49   FOTO
Gerard Pique a fost în Miami pentru a-și vizita copiii, pe Sascha și Milan, care stau cu mama lor, Shakira. Doar că vizita catalanului s-a încheiat mai repede decât era de așteptat.

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 20:57 / Actualizat joi, 04 mai 2023 13:15

Gerard Pique a fost în Miami pentru a-și vizita copiii, pe Sasha și Milan, care stau cu mama lor, Shakira. Doar că vizita catalanului s-a încheiat mai repede decât era de așteptat.

Conform Mundo Deportivo, care o citează pe jurnalista Verónica Bastos, Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei, Tonino Mebarak.

Tonino Mebarak, fratele Shakirei
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Bătaie între Pique și fratele Shakirei

„Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a declarat Verónica Bastos, citată de Mundo Deportivo.

Shakira s-a mutat definitiv la Miami în această primăvară și i-a luat cu ea și pe cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan. Conform înțelegerii cu Pique, fostul fotbalist poate petrece 10 zile pe lună cu cei doi copii ai lor. De asemenea, Gerard are dreptul de a-și petrece Paștele și Crăciunul alături de Sasha și Milan.

Vezi și: 

Ce pensie alimentară plătește Victor Pițurcă pentru băiatul pe care îl are cu Vica Blochina
MONDEN
Ce pensie alimentară plătește Victor Pițurcă pentru băiatul pe care îl are cu Vica Blochina
„Niciun bărbat nu face pasiuni pentru femei cumsecade” » Iuliana, cea mai sexy prezentatoare din România: „Am fost foarte bună la sprint”
ANTENA 1
„Niciun bărbat nu face pasiuni pentru femei cumsecade” » Iuliana, cea mai sexy prezentatoare din România: „Am fost foarte bună la sprint”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
portardelegenda
portardelegenda  •  04 Mai 2023, 21:11
Postat de fecere2 pe 04 Mai 2023, 14:44

pai si ce propui ,sa divortezi dar sa stai in continuare cu mama copiilor doar pt a fi aproape de ei !? de asta ii zice divort ,vine cu bune si rele ...ca si casatoria ,dealtfel !

Mai simplu , sa ti vezi copiii de cate pri ai posibilitatea in acord cu mama. Nu tre sa stai cu ea. Ce i așa greu ?

Maggie
Maggie  •  04 Mai 2023, 21:05

Nu-i pe creanga lui Piquetown !

Maggie
Maggie  •  04 Mai 2023, 21:00

Problema fraierului de Pique este sa-i plateasca Shakira toate cheltuielile de deplasare in Miami ,hotel . Ei au convenit ca participa jumatate-jumatate .De ce ar vrea un tata ,care se spune ca-i milionar ,sa-i plateasca fosta toate cheltuielile de deplasare? Nu se presupune ca vrea sa-si vada copii ?Interesul lui Pique este sa-si vada copii sau sa mai stoarca niste bani de la mama copiilor lui ?De ce ar permite Shakira sa-si lase copii sa fie influentati de una (unul) ca Chia (Chio) ? Normal ca vrea sa-i protejeze cat inca sunt in formare . Cand or creste isi aleg ei ,dar pana atunci ii educa ea .Pique ar trebui sa se conformeze cu ceea ce au convenit . Cand tatal lui Pique ,un om fara minte, i-a spus sa paraseasca casa din Barcelona pana la sfarsitul lunii cum a fost ? Shakira i-a cedat casa din Barcelona,construita din banii ei , in schimbul custodiei copiilor . Ce mai vrea este Piquetown care este tra la la la ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează